Velká jarní cyklojízda Blankou

10.4.2015
<p>Přijměte pozvání k účasti na Velké jarní cyklojízdě, která bude letos opravdu výjimečná. S odpovědnými stranami se nám podařilo vyjednat průjezd tunelem Blanka, který se na pár minut otevře jen pro tento účel.</p>

Sejdeme se ve čtvrtek 16. dubna v 18.30 na náměstí Jiřího z Poděbrad, odkud záhy vyrazíme. Budeme následovat zčásti utajovanou trasu – která se na chvíli ponoří do tunelu Blanka – po níž asi ve 20.30 dojedeme do cíle v Holešovické tržnici na parkoviště u haly č. 26. Zde bude následovat tradiční focení při zvedání kol, účastníci se seznámí s novinkami v Auto*Matu (soutěži Do práce na kole, platformě Cyklisté sobě, čerstvé petici za realizaci doprovodných opatření k Blance) a na afterparty si poslechnou kapelu Prodavač a DJe Radia 1.

Další novinkou budou pojízdní DJové. Zájemcům zapůjčíme přenosné repráky od firmy TDK, která je hlavním partnerem letošní jízdy. Ti je připojí ke svým mobilům a budou oblažovat své okolí vlastním hudebním vkusem! Uvidíme, kolik z nich jízdu dokončí.

Na památku premiérové jízdy Blankou jsme natiskli samolepky “Projeli jsme Blankou”, jejichž koupí budou moci účastníci Auto*Mat podpořit.

Veškeré aktuální informace naleznete na: https://www.facebook.com/…11866588067/

Cyklojízdu pořádá sdružení Auto*Mat (www.auto-mat.cz).

PS: Abychom předešli možným komplikacím ze strany nedočkavých jedinců, detailnější vedení trasy raději neprozradíme. Kdo přijde na start, o nic nepřijde.

Start: 16. dubna v 18.30 na nám. Jiřího z Poděbrad

Cíl: cca ve 20.30 v Holešovické tržnici na parkovišti u haly č. 26

(tz)

Přidat komentář

Klikněte zde pro vložení komentáře

Menu