Největší přehlídka elektrokol v Česku na For Bikes

27.2.2015
<p>FOR eBIKES se bude prezentovat v rámci letošního veletrhu FOR BIKES a návštěvníkům ukáže největší přehlídku elektrol v Česku. Nabídne dokonce i šanci elektrokolo vyhrát. K otestování jich pak bude připraveno více než 100 celkem od třiceti firem.</p>

Jen něco málo přes měsíc zbývá do startovního výstřelu letošního veletrhu FOR BIKES v pražských Letňanech. Šestý ročník veletrhu cyklistiky otevře své brány 27. března 2015. Třídenní cyklistická akce bude mít letos doslova elektrizující náboj. Kompletní hala 3 totiž bude věnovaná elektrokolům, která se představí v rámci FOR eBIKES. Půjde o největší přehlídku elektrokol, která se kdy v Česku konala. Se svými produkty se bude prezentovat třicítka společností. Nablýskané modely budou moci být ihned vyzkoušeny – kromě testovací dráhy pro MTB, bude připravena i půlkilometrová testovací dráha, kde si návštěvníci přednosti bicyklů s elektropohonem vyzkouší.

Organizátoři mysleli i na zdraví a bezpečnost jednotlivých účastníků, a proto každý zájemce o testování bude vybaven přilbou Abus. Velmi atraktivní bude i připravená soutěž o elektrokolo. Každý návštěvník, který bude v rámci veletrhu na dráze elektrokola testovat a odpoví správně na tipovací otázku, má šanci vyhrát model Crussis e – Largo 5.0. v hodnotě 37.000 Kč!

Šestý ročník veletrhu FOR BIKES hlásí už měsíc a půl před startem výrazný nárůst vystavovatelů. Přihlášeno je zatím rekordních 207 firem, které se budou prezentovat celkem ve 4 halách.

Souběžně s bicykly budou moci návštěvníci Letňan obdivovat i karavany, obytné vozy a potřeby pro kempování na veletrhu FOR CARAVAN.

27. – 29. 3. 2015 – Praha 9 – PVA EXPO PRAHA Letňany – vstupné: 190 Kč, děti do 12 let zdarma www.forbikes.czwww.forcaravan.cz

Přidat komentář

Klikněte zde pro vložení komentáře

Menu