Cykloturistická offline mapa Evropy

25.2.2015
<p>Vyjet na Lago di Garda a mít s sebou v mobilu nebo tabletu offline mapu. Projet si evropskou dálkovou cyklotrasu a mít stoprocentní kontrolu své trasy. Nebo se zorientovat na kole ve velkých zahraničních městech či na soustředění na Mallorce? S tím vším vám může pomoci SmartMaps OSM, offline cykloturistická mapa celé Evropy.</p>

Na přelom února a března je v přípravě aktualizovaná mapa Evropy v produktu SmartMaps OSM. Na co se můžete těšit?

Nově byl do mapy zařazen velmi zajímavý obsah a díky němuž lze mapu konečně nazývat cykloturistickou mapou Evropy. Mezi novinkami nechybí cyklostezky a cyklotrasy včetně čísel a názvů (včetně dálkových evropských cyklotras), turistické trasy včetně rozcestníků, propracovanější sjezdovky a běžkařské tratě (sjezdovky a zimní lyžařské areály). Vylepšení pak došlo i u zobrazení a barevnosti.

Na tento nový produkt potrvá až do 7. 3. 2015 zvýhodněná cena s 25% slevou. Akce platí pro všechny platformy i uživatele bez rozdílu. Namísto standardní ceny 990 Kč je tak možno v následujících dnech získat tohoto průvodce jen za 743 Kč. Všichni stávající i noví majitelé SmartMaps OSM mají samozřejmě doživotní aktualizaci tohoto produktu zdarma.

(tz)

Přidat komentář

Klikněte zde pro vložení komentáře

Menu