Cannondale Koloshop Krušnoton již za pár týdnů

17.7.2014
<p>Druhá srpnová sobota se blíží a spolu s ní roste i očekávání dalšího, již 5. ročníku nejnáročnějšího silničního cyklistického maratonu v České republice. 250 kilometrů s téměř 5 kilometry převýšení prověří vůli nejodolnějších mužů a žen na kolech.</p>

Jako v předchozích letech bude i tentokrát vše připraveno tak, aby si závodníci všeho druhu – profesionálové, hobíci i nejryzejší amatéři mohli prožít atmosféru velkého sportovního podniku. Samozřejmostí je vybavené zázemí závodu, čipová časomíra, doprovodné vozy, bohaté bufety, občerstvení, sprchy a příjemné posezení v cíli, tombola, suvenýr na památku a především krásná trať.

Krušnoton nechce být jen děsivým závodem s hrůzou nahánějícími parametry. Naopak, nabízí jedinečnou příležitost setkat se s těmi nejodolnějšími přímo na trati díky nabídce dalších dvou kratších tras o délce 180 km s převýšením 3500 metrů a 110 km s převýšením 1500 metrů. Je tedy otevřen všem, kteří si chtějí dokázat, že to dokáží.

Na své si přijdou i ti nejmenší, pro které je připraven v prostoru cíle velkého Krušnotonu malý Krušnotonek. Zváni tedy jsou i rodiče se svými ratolestmi, které musí umět jen jedno – udržet se na kole.

Novinkou letošního ročníku je Giro Lannutti, které na střední a dlouhé trati nahradí vrchařské prémie. Jde o měřený okruh v úseku Fláje – Klíny – Litvínov – Dlouhá Louka – Fláje o délce 41 km, který bude vyhodnocen v samostatné výsledkové listině.

Pořadatelé ze spolku Koloshop Krušnoton se těší na shledanou 9. 8. 2014 v Teplicích. www.krusnoton.cz

Přidat komentář

Klikněte zde pro vložení komentáře

Menu