21. ročník závodu Manitou Železné hory již tento víkend

16.8.2017
<p>Ještě nemáš plány na sobotu? Neváhej a přijeď do Chrudimi na největší cyklistickou akci v Pardubickém kraji a tradiční závody uzavírající prázdninové období seriálu Kolo pro život!</p>

Vymazlené tratě „Manitůčka“ pro tebe místní pořadatelé ladí už 21 let, a tak si můžeš být jistý, že tě čeká parádní biková jízda po těch nejlepších bikových tratí v okolí Chrudimi a přírodou Železných hor. Aby sis to pořádně užil, pojede se tentokrát na trase B pěkně prodloužená jízda na 66 km. Netroufáš si? Vyraž na kratší trasu C měřící 39 km.Obě startují z chrudimského historického Resslova náměstí a hned po startu tě čeká sjezd ikonických Širokých schodů.

Chceš se na schodech blejsknout a nechat se blejsknout? Náš fotograf bude pod schody číhat na všechny trénující před startem hlavního závodu v 11:30. Přijeď si vyzkoušet, jak ti to po startu posviští, a po závodě najdeš jako dárek od nás ve svém profilu parádní fotku, kterou se můžeš pochlubit celému světu. Vzhledem k velkému balíku závodníků po startu tu fotograf při ostrém závodě už stát nebude, přesune se dál na trať, abys měl ze závodu další skvělou památku. Dej si záležet a nezapomeň říct „SÝR!“ 😉

Nebylo by to Kolo pro život, kdybychom pro tebe a tvoji rodinu neměli dopolední dětské závody a nesoutěžní pohodovou 20 km Fitness jízdu. Dětské závody, celý areál, doprovodný program a samozřejmě prezenci najdeš na bývalé ploché dráze za Gymnáziem J. Ressela, odtud je to na náměstí 10 min jízdy. Dětské závody začínají v 9 hod. pro nejstarší kategorie 12–13 let a vrcholí kláním borečků a borkyň na kosmických odrážedlech v 11:50. Všechny děti startující v rámci ČT:D Junior Trophy mají startovné na Fitce zdarma a pro celé rodiny máme výhodné Rodinné startovné.

Počasí může být jaké chce, u nás si to ale užiješ v maximálním pohodlí díky skvělým službám pro všechny! Velkokapacitní zastřešené stany, bohatá nabídka teplého jídla a nápojů po celý den, DEPO Kooperativy se servisem kol, úschovnou, sprchou pro kola se studenou vodou a pro tebe s teplou vodou, to vše zdarma. Samozřejmě bohatý doprovodný program s možností vyhrát skvělé ceny třeba v Modré zóně České spořitelny, nebo na stánku ŠKODA AUTO.

Neváhej a nenech si ujít nádherný závod Manitou Železné hory České spořitelny! Registrace on-line s výhodnějšími cenami startovného je otevřená do dnešní půlnoci (t.j. středy 16. 8. do 24:00), na místě pak v pátek od 18:00 do 20:00 a v sobotu od 8:00 do 11:30, nejpozději však 30 min. před startem tvého závodu.

(tz)

foto archiv pořadatele

Přidat komentář

Klikněte zde pro vložení komentáře

Menu