Písecké MTB kritérium již tento víkend

12.7.2017
<p>Zveme Vás už tuto neděli 16.7. do Písku na MTB kritérium Okolo hradeb, kde bude CYKLOŠVEC, Galaxy a Stevens partnerem závodu. Vystavíme na Velkém náměstí kola a elektrokola, které si zde můžete otestovat. Přijďte závodit, testovat a fandit! Mezi favority závodu patří na domácí trati Lukáš Smola a další jezdci z teamu GALAXY CYKLOŠVEC STEVENS.</p>

16. července 2017 se uskuteční na Velkém náměstí v Písku a jeho přilehlých uličkách další ročník městského závodu horských kol. Akce je určena dětem i dospělým. Na své si ovšem přijdou i příznivci závodní cyklistiky.

4. závod letošního ročníku Jihočeského MTB poháru 2017 pořádá JUNIOR CYCLING PROJEKT TEAM z Písku. V loňské roce závodilo na dlažebních kostkách téměř 220 závodníků. Z toho bylo 89 dětí do 14 let. V letošním roce pořadatelé čekají opět o něco větší účast. Hlavně v mládežnických kategoriích. Organizátoři si připravili ceny nejen pro ty nejlepší! Odměněna bude většina startujících. No a pro dospělé je připraven (mimo jiné) voucher na víkendové zapůjčení vozu od firmy TOYOTA Dolák. Tato cena je speciální a šanci na obdržení poukazu mají všichni bez ohledu na výkon! Bude se totiž losovat.

No a co všechny závodníky čeká? Jedná se o „klasický“ okruh s „kočičími“ hlavami, tedy velice nepříjemná, 1500 metrů dlouhá trať, kterou pojedou všechny kategorie od sedmi let. Převýšení tratě je 17 metrů, které cyklisté nastoupají během několika málo set metrů podél hradeb od elektrárny k Putimské bráně. Nejmenší děti na odrážedlech pojedou „pouze“ finální rovinku cca 100 metrů, děti na kolech do šesti let objedou dvakrát náměstí.

Prezence startujících bude zahájena v 9:30 hodin, start dětských kategorií je naplánován na 10:30 hodin, start kategorií dospělých začne ve 13:30 hodin.

Více na www.cyklosvec.cz

(tz)

Přidat komentář

Klikněte zde pro vložení komentáře

Menu