Takže opět na start!

27.6.2017
<p>Bohemian Gran Fondo 2017 se uskuteční dne 23. 9. 2017, opět v Českém Krumlově. A možná pro některé z vás již mohu končit. Vše podstatné první věta již obsahuje.</p>

Pro ty, kteří chtějí vědět víc, přidám několik novinek letošního ročníku.

Tratě

Nejdelší trať, 5KM, bude o trochu delší (230 km), ale výrazně „vyšší“ (5469 m). Není ve světě mnoho náročnějších trati pro amatérské cyklisty. Byl zvýrazněn rozdíl mezi jednotlivými tratěmi v délce i v nastoupených metrech

Každá trať má malé či větší změny. Bližší informace na bohemiangranfon­do.cz.

Start všech trati bude nově na parkovišti P3 v jižní části historického centra Českého Krumlova

Registrace pro všechny jízdy bude v přilehlé budově Domu dětí a mládeže

Zejména pro vás, účastníky dřívějších ročníku, je určena cenově zvýhodněná nabídka při registraci během posledního týdne v červnu.

Soutěže BGF 2017

Veškeré výsledky všech soutěži budou opět vztaženy k umístění a časům v měřených úsecích, které budou čtyři. Dva zůstávají zachovány z minulého ročníku (CK – Kleť/Planský a Arnoštov – Dlouhý Hřbet), jeden je kratší variantou z minulého roku (Hejdlov – Kleť/Plánský) a poslední je zcela nový (CK/start – Křížová hora).

Nově budou vítězové soutěží, muži i ženy, ocenění peněžními (nikoliv velkými) cenami.

Každý rok je váš zájem rozhodujícím při zvažování dalšího ročníku. Chtěl bych vám tímto poděkovat za vaše reakce a slova povzbuzení. Velmi si jich vážíme a zavazují nás. I já bych vás, spolu s celým organizačním týmem, chtěl o něco požádat.

Již na začátku jsme se rozhodli a vy jste naše rozhodnutí velmi akceptovali, že budeme investovat peníze, které přineslo vaše startovné a dobrovolná a bezplatná práce mnoha desítek dobrovolníků, nikoliv do marketingu, ale do podpory charitativních projektů. Na tyto účely jsme již věnovali cca 500 tis. Kč. Rádi bychom dále zvyšovali nejen povědomí o naší akci, ale i počet jejich účastníků a tím i její charitativní výnos. Prosím rozšiřujte informaci o Bohemian Gran Fondo v okruhu vašich známých, FB skupin a dalších sociálních či pracovních kontaktů a přispějte tak i vy svým dílem k propagaci naší akce. Velmi v tom na vás spoléháme.

A konečně, doufáme, že se s vámi opět setkáme na startu jedné z pěti tratí letošního ročníku Bohemian Gran Fondo, 23. září v Českém Krumlově.

Za organizační tým BGF 2017

Jiří Hlach

Přidat komentář

Klikněte zde pro vložení komentáře

Menu