Kolo pro život se roztočí v Brdech

18.4.2017
<p>Trans Brdy České spořitelny odstartují v sobotu 22. dubna již 18. ročník největší a nejoblíbenější série závodů horských kol pro širokou veřejnost. Každý, kdo má rád horské kolo, by v Dobřichovicích u Prahy v údolí řeky Berounky neměl tuto předposlední dubnovou sobotu chybět.</p>

Můžeš si vybrat ze tří tras, které všechny startují v bezprostřední blízkosti zázemí. 
Hlavní trasa B měří 61 km a na její start se postavíš spolu s dalšími skvělými bikery v čele s Jaroslavem Kulhavým, který je i letos tváří celého seriálu. Čekají tě technické i kořenové pasáže, pěkná stoupání a sjezdy, ale také spousta rovinatých úseků po voňavých brdských lesních cestách s krásnými vyhlídkami po okolí. Kratší závodní trasa C v délce 39 km nabídne převýšení 1149 m. K dispozici budou 2 občerstvovací stanice Nutrend, stejně jako Servis pointy Park Tool. Součástí obou tras je novinka KPŽ 2017 Birell segment. Takto vyznačený zajímavý úsek trasy najdeš na všech závodech Kolo pro život 2017 a rozhodně stojí za to pořádně si ho užít. Na Trans Brdech je situován na vrchu s vyhlídkou Babka.

Pokud si chceš na kole především užít pohodový den a netoužíš po závodním nasazení, je pro tebe jako dělaná nezávodní vyjížďka trasy D – Fitness jízda na 17 km s minimálním převýšením 280 m. Trať tě zavede do nádherné lokality karlického údolí a cestou se můžeš zastavit a občerstvit v lesní občerstvovačce Vojenských lesů a statků, partnera závodu.

Rodinu doma určitě nenechávej! Na všechny děti, které si chtějí zasportovat a zasoutěžit, se těšíme celé dopoledne na prvním startu dětského seriálu ČT Déčko Junior Trophy, na který naváže program v Modré zóně České spořitelny, pumptrackové dráze Chupa Chups, v Česká spořitelna Specialized Bike Academy KPŽ,… Bohatý doprovodný program je připravený pro všechny, nebude chybět skvělý výběr občerstvení, prodejní stánky partnerů a tradičně perfektní služby v areálu závodů.

(tz)

foto archiv pořadatele

Přidat komentář

Klikněte zde pro vložení komentáře

Menu