Topforex hlásí ukončení zimní přípravy

22.3.2017
<p>„Tři soustředění v Čechách, dvě soustředění v teple. Dohromady téměř šest týdnů společné práce a mnohem více práce individuální, proto abychom byli perfektně připravení na sezónu. Závody jsou již za dveřmi a my se nemůžeme dočkat.“</p>

“Po třech soustředěních na území ČR, kde jsme našli útočiště na Pardubicku v Golf Resortu Kunětická Hora, jsme se vydali na první ostré najíždění kilometrů. Rozhodli jsme se pro klasickou destinaci, kterou je španělský ostrov Mallorca. Mallorca splnila svůj účel a závodníkům přinesla poslední fázi tréninku základní vytrvalosti. Soustředění, které bylo naplánováno od čtvrtého do šestnáctého března ve španělském Calpe, bylo už o rozvoji síly a rychlosti. Calpe nás pohostilo nejen přepychovým hotelem Diamant Beach, kde jsme měli exkluzivní zázemí pro regeneraci i pro servis, ale také počasím, které se vyrovnalo českému létu. Všichni členové teamu projevili velmi slušnou výkonnost, přes zimu zapracovali hlavně na všeobecné přípravě pod vedením trenéra Michala Kollerta. Silový, koordinační, stabilizační posun byl velmi znatelný. Atmosféra v celém kolektivu byla více než dobrá. Nejen, že naši závodníci poznali jeden druhého, ale dostali současně možnost osahat si nový materiál, který si pro ně management teamu pro sezónu 2017 přichystal. Testovali jsme a zvykali jsme si, především na kola Lapierre, přilby a brýle POC, kosmetiku Sportique, výživu Amix Nutrition, tretry Northwave, pláště a galusky Continental, omotávku ESI grips nebo oblečení LAWI sportswear.

Celá zimní příprava vyšla na výbornou. Naplnili jsme veškeré ambice, které jsme si na začátku určili, a současně nám přálo i těžko ovlivnitelné počasí. V tuto chvíli už vyhlížíme závody, které začínají tento víkend velkou cenou v Hlohovci, v neděli se pak přesouváme na rakouský Tchibo Cup, nedaleko města Linz do Leondingu. Věříme, že svou vůli, snahu a píli prodáme od samého začátku sezóny.”

Michal Malík

Přidat komentář

Klikněte zde pro vložení komentáře

Menu