V Borkách se opět sejde cyklokrosový výkvět

10.11.2016
<p>Po deseti měsících se opět česká cyklokrosová elita vrátí na okruh v Kolíně – Borkách. Devátého ledna zde slavil Radomír Šimůnek mladší svůj první domácí mistrovský titul, v sobotu 12. listopadu se zde pojede již sedmý závod seriálu TOI TOI CUP 2016!</p>

Kromě domácích cyklokrosařů, budou na startu i ostatní závodníci z České republiky ale i zahraničí, neboť se jedná o mezinárodní závod druhé kategorie kalendáře UCI pro kategorie mužů, ELITE+U23, žen ELITE a juniorů, dále se pojedou národní závody TOI TOI CUP 2016 pro kategorie žáci, kadeti, kadetky.

Jedná se o skvělou podívanou pro všechny sportovní nadšence a aby se v sobotu nenudily i vaše děti, připravil partner závodu Skupina ČEPS jedinečný fotostánek, kde každému zájemci vytvoří památeční fotografii na závodním kole po boku mistra světa v cyklokrosu Tomáše Paprstky, nebo reprezentanta Jana Nesvadby. Tak neváhejte a přijďte fandit. Děti mají vstupné zdarma a pro dospělé je nachystána slosovatelná vstupenka za pouhých 50 Kč. výherce se může těšit na hodnotnou cenu.

(tz)

foto archiv pořadatele

Přidat komentář

Klikněte zde pro vložení komentáře

Menu