Vyhlášení vítězů soutěže Stratílkův triatlon

26.10.2016
<p>ne 17. 10. 2016 proběhlo v Litomyšli slavnostní vyhlášení vítězů dlouhodobé vědomostní soutěže, které se mohli zúčastnit všichni zákazníci Domu sportu Stratílek. Soutěž připravili pracovníci tohoto renomovaného cyklistického a sportovního obchodu, který má pobočky kromě Litomyšle i v Hradci Králové a Poličce. Ve svých prodejnách nabízí odborný přístup podpořený téměř 25letými zkušenostmi v oboru a samozřejmě i velice pestrý sortiment zboží – od jízdních kol a cyklistických doplňků přes široký výběr zboží pro zimní sporty, turistiku a všechny ostatní volnočasové aktivity.</p>

D Principem soutěže bylo správně odpovědět každý týden na jednu otázku z oblasti cyklistiky. Témata byla pestrá a uhodnout správné odpovědi nebylo jednoduché, přestože se vždy nabízely tři možnosti, z nichž jedna byla správná. Otázek bylo celkem 20, tudíž akce probíhala již od května letošního roku. Vítězem se stal ten, kdo soutěž pečlivě sledoval a nasbíral nejvíce správných odpovědí. Odpovídalo se prostřednictvím internetu na stránkách www.stratilek.cz a také pomocí papírových formulářů na kamenných pobočkách.

Zvítězila Kateřina Bočková, která se může těšit z hlavní výhry – zbrusu nového horského kola Author Spirit 2016 v hodnotě 18.990,–-Kč. Tento sportovní bike je postaven na moderních 27,5“ kolech a disponuje speciálně tvarovaným rámem, olejovou uzamykatelnou vidlici a hydraulickými kotoučovými brzdami. Na druhém a třetím místě se umístili Pavel Boček, resp. Václav Jachim, kteří získali speciální cyklistické batohy Author Breeze a Author Cyclone. Tyto batohy mají dobře odvětraný zádový systém, mnoho praktických kapes na nářadí, doklady a další drobnosti, možnost uchycení cyklistické přilby a mnoho dalších vychytávek pro nadšené cyklisty.

Na slavnostním vyhlášení se setkali nejúspěšnější soutěžící se spolumajitelkou obchodu paní Veronikou Samkovou – Stratílkovou, která všem šťastným výhercům poblahopřála k cenné výhře. Vyjádřila rovněž respekt k hlubokým znalostem všech úspěšných účastníků, kteří se dokázali úspěšně poprat s místy opravdu záludnými otázkami.

Gratulujeme tímto všem výhercům a zároveň děkujeme všem ostatním, kteří se do naší soutěže zapojili. Přestože nevyhráli, zábavnou formou si rozšířili svoje znalosti ve stále populárnějším sportovním odvětví. Poděkování patří též našemu partnerovi – firmě Universe Agency spol. s.r.o. – výrobci jízdních kol a doplňků značky AUTHOR.

(tz)

foto Veronika Samková – Stratílková

Přidat komentář

Klikněte zde pro vložení komentáře

Menu