Svolávací akce ViAS Venge

15.10.2016
<p>Specialized dobrovolně vyhlašuje svolávací akci na všechny modely MY16 Venge ViAS – kompletní kola i rámové sady s ráfkovými brzdami.</p>

NA KTERÉ PRODUKTY SE AKCE VZTAHUJE?: Všechna modely MY16 Venge ViAS – kompletní kola i rámové sady s ráfkovými brzdami. Akce zahrnuje modely S-Works a PRO, a to jak celá kol, rámové moduly a rámy pro výměnu v rámci záruky.

CO JE PROBLÉM? Specialized obdržel ojedinělou zprávu z prodejní sítě o potencionálním problému, který může u modelu Venge ViAS 2016 nastat. Při specifické jízdní situaci může dojít k uvolnění zadního kola z patek, což může mít za následek poškození zadního rámového trojúhelníku s násleným pádem a zranění jezdce.

CO UDĚLÁ SPECIALIZED PRO MAJITELE UVEDENÝCH MODELŮ? Zcela zdarma pro obchodníky i zákazníky – všem jezdcům s výše uvedenými modely, poskytne novou a vylepšenou patku přehazovačky („patka“), která brání tomu, aby zadní kolo z patek vidlice vyskočilo.

“Přestaňte používat zmíněné rámy a kola a předejte je nejbližšímu autorizovanému prodejci Specialized, aby Vám zdarma nainstaloval novou patku přehazovačky. Prodejce také provede bezpečnostní inspekci kola. Nová patka zabrání vyskočení kola z patky. ” Říká se v oficiálním dokumentu.

Pro další informace kontaktujte Vašeho autorizovaného prodejce Specialized nebo Rider Care na 323 627 976.

Přidat komentář

Klikněte zde pro vložení komentáře

Menu