Kalas má našlápnuto do Británie

11.10.2016
<p>Kalas Sportswear, přední výrobce sportovního oblečení na zakázku oznámil novou spolupráci s tradiční akcí šestidenních závodů v Londýně. Podepsání dvouleté smlouvy předznamenalo, že účastníci tohoto prestižního podniku budou vybaveni výrobky české značky v sezóně 2016 a 2017.</p>

S touto spoluprací dala firma Kalas Sportswear zcela nový nádech do akce, které se zúčastní 16 zemí se specifickým designem dresu pro každou národnost, což zajistí lepší přehlednost jak pro diváky, tak i mezi samotnými závodníky.

„Fanoušci dráhové cyklistiky si jsou určitě vědomi dlouholeté tradice Londýnské šestidenní, a úchvatná atmosféra, která provází tuto velkolepou akci, se zcela ztotožňuje s naší vášní pro závodní cyklistiku na té nejvyšší úrovni. Moderní a originální design oblečení pro závodníky nám také poskytuje příležitost ukázat, co umíme nejlépe – vyrábět inovativní cyklistické oblečení s vlastním designem,“ říká František Raboň z marketingového oddělení Kalas Sportswear.

„Naše oddělení pro vývoj navrhlo nový dres výhradně pro Londýnskou šestidenní, který vychází z našich novinek na rok 2017 a bude k dostání pro všechny zákazníky. Našim cílem bylo poskytnout závodníkům aerodynamický dres z velice elastického materiálu. S výsledkem jsme opravdu spokojení a jsme si jistí, že jezdci budou také nadšeni,“ dodává bývalý profesionální jezdec.

„Závodníci šestidenních závodů v Londýně jsou pochopitelně samé hvězdy, takže je opravdu důležité, aby podle toho vypadali. Nemohli jsme si přát lepšího partnera než Kalas Sportswear, abychom toho dosáhli – mají za sebou dlouholetou zkušenost, rozumí tomuto sportu a svému oboru. Společně jsme navrhli zcela nový vzhled pro naší akci v Londýně a pevně věříme, že se našim divákům bude líbit,“ dodává výkonný ředitel Madison Sports Group Mark Darbon.

Přidat komentář

Klikněte zde pro vložení komentáře

Menu