Skládejte s Velem – 10/2016 a 8.kolo

21.9.2010
<p>HRAJTE O KOLO ZA 55 990 Kč A DALŠÍ CENY!</p>

HRAJEME O NOVÝ GHOST LECTOR 3 LC 2016 V CENĚ 55 990 Kč! KAŽDÝ MĚSÍC NAVÍC O ZAJÍMAVÉ DROBNĚJŠÍ CENY V roce 2015 jsme odměnili celkem 43 čtenářů, kolik jich bude letos? A nečeká nějaká z cen právě na vás?

V TOMTO ČÍSLE CHCEME ZNÁT VÝROBCE VIDLICE A FUNKCI ORIGINÁLNÍHO PRVKU (NÁPOVĚDA: FRANCIE, NEJEN VIDLICE A RÁMY, ALE TŘEBA I PEDÁLY…) Odpověď pošlete do uzávěrky kola mailem na adresu skladacka@vpress.cz . Nezapomeňte připojit jméno a telefon, případně vzkaz. UZÁVĚRKA PRO ODPOVĚDI DO TOHOTO KOLA JE 15.10.2016!

Novinka! Drobnost pro nejrychlejší

Sportovní šátek s logem časopisu 53×11 V každém kole soutěže nově odměníme i toho, kdo odpoví nejrychleji. Držíme palce.

1. Cena měsíce

10× celodenní jízdné – SINGLETRAIL BIKEPARK KYČERKA 10× celodenní jízdné – SINGLETRAIL BIKEPARK KYČERKA Bikepark Kyčerka se nachází ve Velkých Karlovicích na svazích Vsetínských Beskyd. Nabízí vyžití pro zkušené bikery i bikové začátečníky, a samozřejmě vše důležité v zázemí – lanovku, několik tras různé náročnosti v celkové délce 11 km, půjčovnu kol i vybavení, prodejnu, servis, mytí kol, parkoviště, průvodce, školy jízdy, občerstvení atd. Spadá pod Bike Resort Valašsko, nejstarší cyklistický resort v České republice a na Slovenku, současně i největší a nejkomplexnější. Vždyť zahrnuje například 348 km tras pro horská kola a 35 kilometrů vybudovaných singletrailů! Cena: 360 Kč (jedno celodenní jízdné pro dospělého) dodává Bikepark Kycerka

2. Cena měsíce

4× měřič tepové frekvence ONE ALPHA 22.0 Pulsmetr One Alpha 22.0 je skvělým pomocníkem pro fitness, běh, jízdu na kole, ale i ostatní kondiční sporty. Nabízen je ve třech barevných provedeních, která ocení muži i ženy (černá/růžová, černá/zelená, černá). Z 22 funkcí zmiňme například měření tepové frekvence, tři volitelné tréninkové zóny a měření času v nich stráveného, doba tréninku, alarm při opuštění tréninkové zóny, počítadlo kalorií, měření průměrného pulsu nebo uložení tréninkových údajů. Samozřejmostí je podsvícení displeje a voděodolná konstrukce, ale i hrudní pás a držák na řídítka v balení. Jak je vidět, jedná se o možnostmi nadupaný přístroj za více než zajímavou cenu. Cena: 899 Kč. dodává [www.vivastore.cz]

HRAJEME O GHOST LECTOR 3 LC 2016 V CENĚ 55 990 Kč!

Dlouho očekávaný nový Ghost Lector je zde! Kompletně přepracovaný rám již získal řadu ocenění a stal se novým měřítkem mezi závodními XC koly. rám Lector 29 Carbon LC vidlice RockShox Recon Gold RL, pevná osa Oneloc 15 mm, zdvih 100 mm řazení/přehazo­vačka/přesmykač Shimano XT brzdy Shimano Deore (průměr kotoučů 180/160 mm – P/Z) kliky a převodníky Shimano XT (36/26 zubů) kazeta Shimano XT (11–40 zubů) náboje/ráfky Shimano Deore/Rigida Rival 21 pláště Schwalbe Rocket Ron Evo 2,25“ řídítka Ghost Flat Light 720 mm představec Ghost M01 sedlo SDG Circuit sedlovka Ghost SL 719, průměr 31,6 mm velikosti XS, S, M, L, XL katalogová hmotnost 11,1 kg cena 55 990 Kč dodal [www.schindler.cz]

GRATULUJEME VÝHERCŮM Z PŘEDCHOZÍHO KOLA! drobnost pro nejrychlejšího – šátek 53×11: František Šindler; hustilka Force Profi Star (cena 999 Kč): Josef Souček, Romana Koutná a Martin Procházka; přilba Fox Metah (cena 3999 Kč): Pavel Vašička VŠEM DRŽÍME PALCE DO DALŠÍHO KOLA!

Správná odpověď z minulého kola BOLD IST Zkrácení přepákování a zvýšení tuhosti zadní stavby stálo za zrodem myšlenky švýcarské značky Bold, když ukryla tlumič do nitra rámu. Systém nese označení IST (Internal Suspension Technology) a je založen na čtyřčepové zadní stavbě s prvkem Horst Link. Tlumič se do rámu vkládá skrze otvor v prostoru před středovým pouzdrem a fixuje do vahadla. To je třídílné a jeho přední část je ukryta uvnitř masivní sedlové trubky. Dvojice protikusů, propojující vnitřní část se zadní stavbou, je usazena v masivních valivých ložiskách a s přední částí spojena kónickými tisícihrany. Pro fixování spodní části slouží dvojice šroubů procházejících skrze stěnu rámu. Systém pracuje se zdvihem 130 mm a za dodavatele tlumičů byla zvolena taktéž švýcarská značka DT Swiss. Rám Bold je nabízen ve třech velikostech a volit lze z rozměrů kol 27,5+ a 29“.

PRAVIDLA SOUTĚŽE Soutěž začíná ve Velu 2/2016 a končí ve Velu 12/2016, celkem tedy čítá deset kol. Pro zařazení do slosování o hlavní výhru – bike v ceně 55 990 Kč, který máte za úkol odhalit v první skládačce – musíte poznat alespoň sedm objektů. POZOR: pro převzetí hlavní ceny musíte předložit všech deset kontrolních kupónů (levý spodní roh této dvoustrany). Každý měsíc jsou losovány i doplňkové ceny, a to ihned po uzávěrce kola. Výherci jsou kontaktováni redakcí, svá jména najdou v dalším vydání Vela. Redakce si vyhrazuje právo na změny.

Přidat komentář

Klikněte zde pro vložení komentáře

Menu