VIII. ročník Transbrody – poprázdninový závod kousek za Prahou

26.8.2016
<p>Přípravy dalšího ročníku závodu Transbrody vrcholí. Letos bude kromě účasti reprezentantky Karly Štěpánové určitě velkým lákadlem tombola s kolem Kona jako hlavní cenou. Tombola i kolo bude pro každou trasu zvlášť, ale pozor, podmínka je řádně se registrovat dopředu a závod včas dokončit.</p>

Hlavní závod – trasa 50 km

Hlavní závod je usazen do kopcovité krajiny mezi Vltavou a Sázavou. Po technické stránce se jedná o obtížnější závod, což se projeví hlavně při větších deštích. Za zmínku rozhodně stojí, že závod nemá žádné silniční úseky. Letošní ročník je opět omezen počtem startujících na 300 pro trasu 50 km. Důvodem je hlavně udržení kvality závodu a minimalizace dopadu na cesty, po kterých závod vede.

Na projížďku se závodním číslem – Fitness trasa 20 km

Krátká varianta závodu je přizpůsobena rekreačním jezdcům. Celá trasa vede po širších polních a lesních cestách bez prudkých stoupání nebo náročných technických sjezdů. Udělali jsme ji prostě tak, aby si užil i cyklista, který nemá tolik najeto a raději jezdí bezpečněji.

Dětské závody

Děti se jako každý rok mohou těšit nejen na závodění, ale také na spoustu zábavy na Zvolském hřišti. Dětské kategorie jsou rozdělené podle věku a s rozdělením na kluky a holky. Pro starší děti jsme připravili v lese krásnou trať se zábavnými úseky jako klopené zatáčky, malé skokánky, lávka nebo jen „hupíky“ nahoru dolů.

Chcete také přijet?

Akce se koná v neděli 11. 9. 2016 ve Zvoli u Prahy. Všechny potřebné informace najdete na stránkách závodu www.transbrody.cz. Doporučujeme využít zvýhodněnou on-line registraci nebo navštívit cykloservis Krabcycles, kde dostanete startovní tašku s číslem a čipem a v den závodu jdete jen na start.

(tz)

Přidat komentář

Klikněte zde pro vložení komentáře

Menu