Tour odstartována, POC slaví výročí a vy můžete vyhrát set z limitované edice

2.7.2016
<p>V sobotu 2. 7. 2016 odstartoval 103. ročník Tour de France. Zároveň švédská firma POC oslaví letos 10 let na trhu, a právě k tomuto výročí vyrobila limitovanou edici helem POC Octal a brýlí POC DO Blade a POC DO ½ Blade. Na Tour se právě s tímto setem objeví tým Cannondale Pro Cycling.</p>

POC je švédská společnost, postavená na silné misi: udělat vše pro ochranu života a snížit následky nehod při sportech, kde dochází k pádům díky vývoji a zlepšování osobní ochrany.

Již několik let nastavuje nové standardy v podobě patentovaných technických řešení v konstrukci, v kombinaci materiálů a perfektního zpracování.

Helem bylo celosvětově vyrobeno pouze 2222 kusů, kdy každá helma má své unikátní číslo. Brýlí DO Blade a DO ½ Blade bylo vyrobeno 2500 kusů ve stejné barvě. V České republice je najdete exkluzivně u několika našich partnerů již v červenci během Tour.

Soutěžní otázky:

  1. Kolikáté místo v pořadí týmů obsadí na Tour de France Cannondale Pro Cycling team?
  2. Který český závodník jako první oblékne dres Cannondale Pro Cycling
  1. Roman Kreuziger / b) Vojtěch Nipl / c) žádný
  1. Kolikáté výročí oslaví švédská firma POC v roce 2026
  1. 10 let / b) 20 let / c) 30 let

Správné odpovědi zasílejte do 18.července 2016 na mail: labudova@vpress.cz Výherce bude vylosován a oznámen do týdne po ukončení Tour de France 2016.

Přidat komentář

Klikněte zde pro vložení komentáře

Menu