Kbely hostí druhý závod Pražského MTB poháru

12.5.2016
<p>Druhý závod populárního Pražského MTB poháru 2016 v olympijském cross country se uskuteční v neděli 15. května v lesoparku pražských Kbel.</p>

Podobně jako v prvním závodě na Zličíně i ve Kbelích očekávají pořadatelé z pražských klubů SKC Praha Nutrend Specialized Racing a Kbely Cycling Teamu rekordní závodnickou účast o čemž svědčí množství doposud registrovaných přihlášek.

Lesopark Kbely nabízí díky celoroční péči týmu Kbely Cycling team vedeného Miroslavem Svobodou množství atraktivních bikových tras různé náročnosti a kbelské tratě jsou tak vyhledávanou lokalitou pražských bikerů.

„Trať je výborně připravená a oproti minulým ročníkům pozměněná, aby přinášela stále něco nového“ prozradil ředitel kbelského závodu Miroslav Svoboda.

Trénink na trati je možný v sobotu odpoledne a tuto možnost plánuje využít celá řada jezdců a týmů, kteří budou do Kbel přejíždět z Kutné hory, kde se v sobotu uskuteční závod Českého poháru v olympijském cross country.

Více informací o Pražském MTB poháru, přihlášky, průběžné pořadí, fotogalerie, propozice na www.prahamtb.czwww.skcpraha.cz

(tz)

Přidat komentář

Klikněte zde pro vložení komentáře

Menu