Fabian Cancellara na Eurosportu

1.3.2016
<p>Eurosport nabízí v roce 2016 svým divákům nejen přibližně 50 cyklistických závodů, ale také vzrušující podívanou do zákulisí profesionální cyklistiky.V sobotu 5. března představí Eurosport první ze série krátkých magazínů, v nichž švýcarská legenda Fabian Cancellara zavede diváky nejen do mnoha zákoutí cyklistiky, ale také svého osobního života. To vše v průběhu své poslední profesionální sezóny.</p>

Série #FOLLOWFABIAN nabídne emotivní okamžiky slávy švýcarského cyklisty, ale bude vyprávět i příběhy jeho zranění a neúspěchů během 16 let trvající kariéry. #FOLLOWFABIAN bude mít šest 12 minutových dílů, které bude Eurosport vysílat v příštích 6 měsících (2. díl bude na programu 30. nebo 31. března). Magazín bude k dispozici také na internetovém přehrávači Eurosport Player a tedy dostupný i na mobilních zařízeních.

V úvodní epizodě zavede Cancellara diváky do svého domova, do své „síně slávy“, kde bude uprostřed trofejí, dresů a kol vyprávět o úspěšné kariéře. Bude hovořit také o své poslední profesionální sezóně a cílech, kterých v ní chce dosáhnout – mj. poprvé obléknout růžový dres vedoucího cyklisty na Giro d´Italia, vyhrát úvodní etapu Tour de France a OH.

Dalším letošním cílem Cancellary je vyhrát počtvrté Okolo Flander, což se dosud žádnému cyklistovi nepodařilo. Právě na nejslavnější klasiky se Cancellara zaměří ve druhém dílu.

Fabian Cancellara (34) je mistrem světa v časovce, olympijským vítězem v časovce,troj­násobným vítězem klasik Okolo Flander a Paříž – Roubaix, vítězem 8 etap na Tour de France, na svém kontě má triumfy ze závodů Milán – San Remo, Okolo Švýcarska, Tirreno –¨Adriatico atd.

(tz)

foto CorVos

Přidat komentář

Klikněte zde pro vložení komentáře

Menu