Kalas uzavřel nové partnertsví a míří do World Tour

21.12.2015
<p>Kalas Sportswear, přední evropský výrobce a distributor sportovního oblečení, uzavřel s Wanty-Groupe Gobert dvouletý kontrakt. Ten zajistí týmu kompletní cyklistické oblečení i oblečení pro volný čas.</p> <p>„Jedná se o největší partnerství, které naše firma Kalas Sportswear uzavřela během své 25leté historie. Pečlivě jsme hledali správný tým a jsme si jisti, že Wanty-Groupe Gobert je pro naši firmu ideální tým,“ řekl obchodní ředitel firmy KALAS Jakub Věncek.</p>

„Za posledních 12 měsíců jsme přidali 4 nové produkty v naší PRO kolekci, kterou bude tým kompletně používat. Jsme velmi pyšní speciálně na naše nové PRO Arco kraťasy,“ doplnil výkonný ředitel Josef Filip.

„S týmem jsme již vytvořili nový design pro rok 2016 a budeme pokračovat v dalším vylepšování našich produktů. Bude to opravdu splněný sen a také historický moment, vidět naše oblečení na závodech Kolem Flander nebo Paříž-Roubaix, kde tým bude startovat,“ dodal Jakub Věncek.

Z budoucí spolupráce je nadšen i Jean-François Bourlart, manažer týmu Wanty-Groupe Gobert. „Náš tým je postaven na podpoře dobře zavedených firem, které mají skutečnou vášeň pro cyklistiku. To je jeden z důvodů, proč jsme tak rádi přivítali Kalas Sportswear do rodiny našich sponzorů spolu s Wanty, Groupe Gobert a Cube. Kalas Sportswear sdílí naše ambice neustálého růstu a my jsme nadšeni možností vyvíjet společně nové, vysoce výkonné závodní oblečení.“

Spolupráci s týmem bude řídit bývalý profesionální cyklista František Raboň, který nyní pracuje na vývoji sportovního oblečení firmy Kalas Sportswear: „Jako člověk, který závodil na nejvyšší úrovni, plně chápu požadavky kladené na profesionální závodní oblečení. Součástí mé práce je, aby tým dostal to nejlepší, co firma KALAS Sportswear nabízí a zároveň využil maximum z postřehů závodníků pro další vývoj našich produktů,“ prozradil František Raboň. Již v listopadu navštívil první týmové soustředění v Belgii, kde probíhalo zkoušení velikostí a poznání se s celým týmem. „Další setkání, kterého se zúčastním, bude lednové soustředění ve španělském Benidormu, kde již tým vyjede kompletně v novém designu oblečení,“ doplnil František Raboň.

Přidat komentář

Klikněte zde pro vložení komentáře

Menu