Kola Boardman s novou tváří

16.11.2015
<p>Jméno Chrise Boardmana není fanouškům cyklistiky třeba připomínat. Zejména ti, kteří se zajímají o silnici, mohou mít v paměti jeho úspěchy z devadesátých let, etapová vítězství na legendární Tour de France, nebo překonání rekordu v hodinovce na kole klasických tvarů, který držel celých 28 let před ním Eddy Merckx.</p>

Již od roku 2007 se zabývá tento bývalý profesionál i stavbou kol vlastní značky a minulý týden pak v anglickém Londýně představil její novou tvář, která by měla podle jeho slov napomoci ke snadné identifikaci.

Hlavním myšlenkou je možnost absolutního přizpůsobení budoucímu uživateli, o čemž svědčí nabídka až 5202 barevných kombinací, díky kterým si může zájemce upravit jakýkoli rám z nabídky vlastním představám. 

A pokud se někdo rozhodne využít sériové nabídky, bude pro něj připraveno 37 novelizovaných modelů v některé z pěti modelových řad, kde kromě silničních a cyklokrosových speciálů nechybí ani stroje pro Boardmanovu v minulosti nejsilnější disciplínu, dráhu. 

V tomto ohledu je jistě zajímavou informací i to, že tato značka má zastoupení v naší republice prostřednictvím firmy Equinox Europe.

(tz)

Přidat komentář

Klikněte zde pro vložení komentáře

Menu