Dámská noční vyjíďka UŽ DNESKA

9.11.2015
<p>Holky vyrazí v noci na Svatého Martina 11.11. na svou noční jízdu. chlapi jsou ale vítáni!</p>

Kempová sezóna už je sice za námi, nicméně KolOna frčí i přes zimu. Čeká nás období tzv. “občasných srandiček”. Jde o sérii nahodilých akcí, které děláme za cílem udržování dámské komunity, aby se holky mohly vídat nejen na kempech a vyjížďkách, ale také při jiných příležitostech, které nemusí nutně souviset s kolem. Začínáme již 11.11. dámskou noční vyjížďkou a nachystány máme i další akce, které bych však nechci zatím prozrazovat blíže… Nicméně se bude jednat o velice příjemé a pohodové záležitosti.

Pro vyjížďku, která se bude konat 11.11., od 18.30 jsem vytvořila událost na fb https://www.facebook.com/…01528774598/

Tam lze najít všechny potřebné informace. Popřípadě se dají také vyčíst na webu www.kolonakemp.cz

Zázemí nám poskytne Ski a Bike Centrum Radotín. Nebude chybět povyjížďkový dýchánek při svitu hvězd, s horkou medovinou, čajem, kávou a domácími dobrotami, které osobně nachystám společně s novými ambasadorkami Specialized. Trasa povede převážně lesními traily o celkové délce cca 20km.

S vyjížďkou je také spojena malá soutěž “beat the ambasadors”, která spočívá v tvořivé činnosti. Přesněji jde o to vytvořit hezčí přírodní podzimní bikovou dekoraci, vyfotit ji a vyvěsit do události na fb. Výherkyně, které budou vybrány odbornou porotou složenou ze zaměstnanců Specialized, budou moci absolvovat vyjížďku na dámských tlusťoškách HELLGA a RUZE, které budou vybaveny svítilnami FLUX.

P.S.: Chlapi povoleni 🙂

Krásný zbytek týdne přejí Téra&Romča&Dádul

Přidat komentář

Klikněte zde pro vložení komentáře

Menu