MONGOL víkend je tady!

21.9.2015
<p>Prázdniny nám skončily a počasí již pomalu naznačuje, že i dny ježdění na kole v bikeparku se chýlí ke konci. Chtěli bychom vás pozvat na vyvrcholení letní sezóny v bikeparku Kopřivná pod Pradědem, které se bude konat poslední zářijový víkend 26.-27.9.</p>

Jsme moc rádi, že jsme tuto sezónu mohli strávit společně a zažít spoustu nezapomenutelných okamžiků. Ať už jste k nám zavítali při Kopřivná Bike Openingu 2015, nebo při Enduro Race Morávka, či FDF Bike Campu, nebo jste si k nám přijeli zajezdit jen tak, děkujeme.

Protože si vaše zájmu o bikepark Kopřivná velmi vážíme, rozhodli jsme si pro vás připravit takový menší dárek v podobě MONGOL víkendu konaného 26.-27.9.2015. O co přesně se bude jednat? V sobotu či neděli si budete moct za pouhých 100,–Kč vyzkoušet ve Ski Areálu Kopřivná pod Pradědem úplně vše – celodenní ježdění v bikeparku, sklouznout se tubingovou dráhou, prohánět horské koloběžky nebo letět sjezdovkou na horské bugině. To vše můžete stihnout během jednoho dne a jen za 100,–Kč! Prostě si můžete v areále vyzkoušet vše, co tu máme. Naprostou raritou bude v sobotu večerní měřený závod na trati FUNTRAIL, který se opravdu pojede tak trochu na Mongola, takže po tmě a bez pořádné časomíry! Start závodu bude z horní stanice lanovky po setmění přibližně okolo 19 hodiny. Nabalte si čelovky, svítilny a pojďte si vyzkoušet MONGOL RACE. Registrace do závodu bude probíhat během celé soboty až do 17:00 v půjčovně Lapierre přímo ve Ski areálu Kopřivná. Dalším lákadlem bude určitě i prezentace kol od značky Lapierre, kde budete moct kouknout na žhavé novinky roku 2016! Pokud vám to náhodou o víkendu nevyjde, nic se neděje. Příští rok jsme tu zase, a již nyní připravujeme spoustu novinek a vylepšení, abychom vám zase nabídli trochu více, a abyste se u nás cítili zase o chlup lépe!

Tým Bikeparku Kopřivná pod Pradědem

(tz)

Přidat komentář

Klikněte zde pro vložení komentáře

Menu