Přihlášky ještě do středeční půlnoci

7.6.2015
<p>Na ČEZ Bike Prague se chystá i biker Ondřej Fojtík, vy se můžete přihlásit nejpozději ve středu o půlnoci. Kromě bikerů Michala Bubílka, Jana Hrušky a loňského vítěze Jana Jobánka, se představí poprvé i Ondřej Fojtík. A pojede rozhodně na vítězství!</p>

Letos se koná už 4. ročník. Už jste o závodě slyšel? Jeli ho nějací vaši „kolegové“ bikeři?

Inter-Mountain sérii jsem už myslím 2krát vyhrál, a vím, že závod v Praze patří mezi nejvíce populární. Také mi o něm pozitivně vyprávěl kamarád Honza Jobánek, který bude letos určitě chtít obhájit loňské vítězství.

Předpokládám, že pojedete hlavní trasu na 65 kilometrů? Za jaký čas chcete závod zajet?

Nedá se říct, že by někoho ze závodníků zajímal čas, za který závod dokončí, důležité je pouze pořadí v cíli:-) Pojedete na vítězství? Jaký výsledek by vás potěšil? Mým cílem bude vyhrát, a hlavně podat maximální výkon, potom budu po závodě spokojený.

Chystáte se na Salzkammergut Trophy, rakouský závod, který patří i společně ČEZ Bike Prague do prestižní mezinárodní série Inter-Mountain Series. Jak probíhají vaše tréninky?

Salzkam. Trophy je výjimečný závod a určitě je jedním ze závodů v sezoně, na který se letos soustředím. Koná se týden po našem domácím Drásal maratonu v Holešově, kde se podílím na organizaci a už si závod neužiji jako závodník. Ale i tak se těším a soustředím na závod v Bad Goisernu.

Kolik závodů za rok zvládnete odjet? Jaký patří mezi vaše nejoblíbenější?

Zpravidla mám 30–45 závodních dnů za sezonu, do toho počítám i etapové závody, na které se soustředím a upínám k nim pozornost, a to je Titan Desert v Maroku, Crocodile Trophy v Austrálii, Iron Bike v Itálii.

*

Jestli se chcete i vy přihlásit do závodu ČEZ Bike Prague, který se koná už tuto sobotu, přihlašujte se na http://www.bike-prague.cz/cs/registrace do středeční půlnoci, nebo poté až přímo na místě. Kapacita závodu je však omezena na 2 000 závodníků. Tak neponechávejte nic náhodě!

Přidat komentář

Klikněte zde pro vložení komentáře

Menu