McDonald’s Dětská Tour 2015

4.6.2015
<p>V pátek 5. června bude město Touškov patřit dětem. První závod cyklistického seriálu pro děti zde totiž odstartuje již v 16:00 hod.</p>

Sportovní odpoledne odstartuje oblíbená Dětská McDonald’s Tour, která je určena dětem ve věkových kategoriích od nejmladších na odstrkovadlech, až do kategorie 12 let. Pro nejlepší mladé sportovce jsou připraveny dresy pro vítěze, medaile a drobné ceny.

Závod bude probíhat formou rozjížděk, o vítězi pak bude rozhodovat nejnižší součet umístění z rozjížděk. Při shodném součtu mezi jednotlivými sportovci pak rozhodne lepší umístění v druhé jízdě. Výhodou takového závodu bude, když se někomu nepovede jedna jízda, může to vylepšit v druhé rozjížďce.

Na start do Města Touškova však míří i vyznavači koloběhu. Koloběh se tak stává velice zajímavým sportem, který také oslovuje všechny věkové skupiny nadšených sportovců. Závodní okruh v centru města si tak budou moci otestovat kompletní věkové kategorie od dětí po dospělé jezdce.

Během sportovního dne v Městě Touškově bude ceny dětem předávat Olympijský medailista a nyní triatlonový trenér reprezentace Jan Řehula. Více na www.giantliga.cz

(tz)

Přidat komentář

Klikněte zde pro vložení komentáře

Menu