10 důvodů proč jet ČEZ Bike Prague

4.6.2015
<p>Největší MTB závod v Praze už se nezadržitelně blíží, čtvrtý ročník ČEZ Bike Prague odstartuje už v sobotu 13. června! Trasy dlouhé 35 a 65 km povedou od OC Galerie Butovice přes lesy a louky v CHKO Český kras. Ještě nejste přihlášeni? Podívejte se, proč byste to měli ihned změnit! Registrujte se do 7. června na <a href="http://www.bike-prague.cz">www.bike-prague.cz</a>.</p>
  1. Trasa je plná krásných míst!

Těšit se můžete na technické sjezdy, prudké výjezdy, brody a další zajímavá místa. Hned po startu sjedeme do Prokopského údolí. Místo, které protíná naučná stezka, patří mezi vyhledávané lokality díky přírodním úkazům a zajímavostem. Kromě jezírek a lomů se můžete pokochat i krásnými skalními výběžky. Trasa závodu vede dále přes lesy a louky CHKO Český kras až na 19. kilometru dojde k rozdvojení tras. Odvážlivci na delší trati se dostanou až k vysílači Cukrák, na který je čeká náročný výjezd do výšky 411 m. n. m.

  1. Závod je pro celou rodinu!

ČEZ Bike Prague je závod nejen pro dospělé, ale také pro ty nejmenší bikery. Závodit mohou na trasách 350 metrů až po 3 kilometry. Start dětských závodů je naplánován na 13. června 2015 v 10:00. V den závodu proběhne přímo v okolí Galerie Butovice bohatý doprovodný program pro děti a rodiče. Pokud nebudou děti do kola zapálené jako vy, můžete je svěřit do péče Hafíkova, který po celou dobu závodu zajišťuje hlídání dětí.

  1. Čeká vás perfektní servis!

Pro každého závodníka bude k dispozici občerstvení na trati a po závodě, servis kol po závodě, mycí servis po závodě, každý si může zdarma stáhnout své fotografie ze závodu a dostane i drobné dárky od partnerů závodu. Po závodě můžete navíc vyhrát zajímavé ceny v tombole. Po celou dobu závodu bude na místě v pohotovosti záchranná služba.

  1. Vybrat si délku trati můžete až během závodu!

Závod nabízí jednu skvělou vychytávku. Pokud jste se zatím nerozhodli, zda si chcete pořádně zamakat, nebo se jen tak projet, budete mít možnost rozhodnout až se přímo na trati závodu, zda pojedete 35 nebo 65 km.

  1. Bohatý doprovodný program!

Pro závodník bude před obchodním centrem zázemí v podobě servisu kol od Intersportu, ČEZ energy zóny, masáží Palestra, Birell zóny a samozřejmostí je i dětský program plný volnočasových aktivit. Pokud máte děti od 2 do 5 let, zapomeňte na šlapací kolosy s přídavnými kolečky a zkuste to na Bike Prague v ČEZ Energy zóně jinak. Děti si budou moci zajezdit na kole First Bike, kde si budou krásně trénovat rovnováhu.

  1. Změřit síly můžete i se sportovci a známými osobnostmi

Na start ČEZ Bike Prague se postaví hokejisté z týmu HC Rytíři Kladno a ČEZ Motor České Budějovice! Nebude chybět ani reprezentant v běhu na lyžích Dušan Kožíšek a herec Jiří Langmajer.

  1. Součástí závodu jsou i týmové soutěže!

Závod můžete jet v oblíbených týmových soutěžích. Buď ve dvojici v Tandemu nebo s celou partou v týmové soutěži ČEZ Slow Motion. Hodnoceni budete zároveň v týmových soutěžích i individuálně. Chcete reprezentovat barvy svojí firmy? Přihlaste se do kategorie Officák Galerie Butovice. Můžeš vyhrát finanční odměnu!

  1. Perfektní občerstvení na trati!

Pětkrát na trase 65 km, třikrát na trase 35 km. První a poslední občerstvení na trati bude zásobeno pouze nápoji. Na ostatních bufetech se můžete těšit na posilnění od Enervitu ve formě iontových nápojů a energetických tablet, dále si můžete dopřát müsli a čoko tyčinky Corny. Samozřejmě nebude chybět ani ovoce a hrozinky. Tekutiny si můžete doplňovat i do bidonů na cestu, Veolia voda dodává na každou stanici jednu cisternu vody.

  1. Na ČEZ Bike Prague si můžete vybrat hudbu ke startu!

K bikovým závodům patří atmosféra jako řemen a ke startu zase parádní muzika. A tentokrát si ji můžete vybrat sami! Není nic lepšího, než když vám na startu závodu dodá atmosféru váš oblíbený song a nakopne vás ke skvělému výkonu. Rádio Expres FM vybralo ty největší pecky z éteru a teď už je to na vás. Hlasovat můžete na www.bike-prague.cz pro tři songy, které byte chtěli slyšet na startu nejvíce!

  1. Při registraci do 7. června budete mít své jméno na startovním čísle

Chcete mít na startovním čísle i své jméno? Tak se nezapomeňte přihlásit do závodu do NEDĚLNÍ PŮLNOCI 7. června! Startovné je 600 Kč pro jednotlivce, a když se přihlásíte ve dvou a víde lidech v rámci jedné registrace, máte to všichni za 500 Kč. Přihlašovat se můžete na http://bike-prague.cz Registrovat se můžete i v obchodech sítě Intersport.

(tz)

Přidat komentář

Klikněte zde pro vložení komentáře

Menu