Sport pro všechny tuto neděli ve Stodůleckém centrálním parku!

6.5.2015
<p>Série sportovních beneficí pokračuje velice zajímavou akcí v centrálním parku Stodůlky.</p>

Dopolední program zahájí cyklistické závody pro děti, které odpoledne vystřídají dospělí při závodě horských kol na Haldě v rámci Stodůleckého šlápnutí, aby v závěru dne patřila Halda běžcům při Běhu přes Haldu. Všechny tři akce jsou určeny všem výkonnostním skupinám cyklistů, běžců a všestranných sportovců.

Ti, kdo zvládnou obě disciplíny, se stanou Haldamany. Všichni společně pak podpoří i dobrou věc. Akci pořádá cyklistický klub Vinohradské šlapky jako benefici ve prospěch projektu Sport pomáhá.

Projekt, v rámci kterého sportovci podporují sociálně hendikepované děti a mládež je u nás zatím ojedinělý tím, jak lze propojit zábavu a sportovní vyžití s dobročinností. Víceméně bez velké publicity měl ke konci roku 2014 na svém kontě více než čtyřista podpořených a řadu povedených akcí včetně nominace na “cenu Ď”. Z dalších akcí podporujících tento projekt můžeme zmínit i příští víkend konané Hostivice Run (16.5.) a Středočeského vrchaře se startem v Tuchoměřicích (17.5.) či hned další víkend konaný Jarní výběh na Sněžku. Více o akcích i o tom, co a jak podporují najdete na sportpomaha.blog­spot.com

(tz)

Přidat komentář

Klikněte zde pro vložení komentáře

Menu