Brány For Bikes 2015 se otevřou už za týden

14.3.2015
<p>Příští pátek 27. března se otevřou brány 6. ročníku veletrhu FOR BIKES. Počasí je jako stvořené na první projížďky na kole. Přijďte se naladit na právě začínající sezónu na největší cyklistický veletrh v České republice FOR BIKES do PVA EXPO Praha v Letňanech.</p>

Počasí je jako stvořené na první projížďky na kole. Přijďte se naladit na právě začínající sezónu na největší cyklistický veletrh v České republice FOR BIKES do PVA EXPO Praha v Letňanech.

Třídenní akci plnou kol, doplňků a zábavy pro milovníky aktivního trávení volného času oficiálně odstartuje trojice významných osobností: dvanáctý muž olympijských her a bronzový z mistrovství Evropy horských kol Jan Škarnitzl a také předseda České Unie Sportu Miroslav Jansta. Slavnostní akt šestého ročníku proběhne v 11.00 v Hale 2 v expozici firmy TREK.

Šestý ročník veletrhu FOR BIKES se už nyní může pyšnit rekordním počtem vystavujících firem, kterých je 235. Mnohé z nich si pro návštěvníky připravily opravdové lahůdky.

Souběžně s bicykly budou moci návštěvníci Letňan obdivovat i karavany, obytné vozy a potřeby pro kempování na veletrhu FOR CARAVAN.

27. – 29. 3. 2015 – Praha 9 – PVA EXPO PRAHA Letňany – vstupné: 190 Kč, děti do 12 let zdarma www.forbikes.cz

Přidat komentář

Klikněte zde pro vložení komentáře

Menu