AZUB s novou značku elektrokol

16.3.2015
<p>Společnost AZUB Bike představí českým cyklistům a fanouškům městské cyklistiky novou značku elektrokol. Poprvé je bude možné prohlédnout i vyzkoušet na pražském veletrhu For Bikes, který bude pro uherskobrodskou firmu dalším významným milníkem v její již patnáctileté historii.</p>

Progresivní francouzská značka elektrokol Moustache je známá nejen díky skvělému designu, ale především díky faktu, že se specializuje jen na elektrokola. Nabízí jezdci pohodlnou, ale zároveň bezpečnou jízdu na kole s výkonným elektropohonem, který dodává firma Bosch. AZUB Bike přiveze do Prahy modely určené pro český a slovenský trh včetně lahůdky v podobě modelu Samedi 27/9 FS Race, jehož pět kusů pořídila pro své piloty formule 1 i stáj Ferrari. Vedle elektrokol Moustache představí AZUB Bike i aktuální novinky u ostatních značek, které zastupuje. Přiveze například nové základní skládací kolo Tern, německé brašny Ortlieb pro volný čas, ale i vlastní inovované ležaté tříkolky AZUB, které pro rok 2015 dostaly výrazně přepracovaný skládací mechanismus, ale i možnost stavby se zadním 26″ kolem.

Hlavní stánek AZUB Bike najdete v hale 3 pod číslem c13. Kromě něho navštivte také stan u testovací elektro dráhy, kde si budete moci vyzkoušet většinu letošních novinek.

(tz)

Přidat komentář

Klikněte zde pro vložení komentáře

Menu