Skála nejlepší v Kolíně

8.12.2014
<p>V sobotu 6. prosince se konal další závod národního poháru v cyklokrosu Toi Toi Cup 2014/2015, tentokrát v Kolíně. Počasí bylo sychravé a převážně pršelo. V bahně a písku to byl těžký cyklokrosový závod.</p>

V kategorii mužů elite a U23 na začátku odjela čtveřice Jakub Skála, Michael Boroš (oba ČEZ CT Tábor), Tomáš Paprstka (Remerx Merida Team Kolín) a Vladimír Kyzivát (Johnson Controls AŠ Mladá Boleslav). Nejdříve odpadl Kyzivát a ve třetím kole i Paprstka. Boroše pak bohužel tři okruhy před cílem postihl defekt daleko od depa a Skála si v pohodě dojel pro třetí letošní vítězství v TOI TOI Cupu. Druhý skončil domácí Paprstka a třetí smolař Boroš.

V kategorii juniorů se ze závodníků ČEZ Cyklo Teamu Tábor nejlépe umístil Dominik Drdek na 8. místě. Na 13. místě skončil Tomáš Bakus. Martin Matějček bohužel závod nedokončil.

V kategorii kadetů se umístil Jan Burgstaller na 11. místě a Matěj Syrovátka na 20. místě. Kadetka Celestýna Součková se opět umístila na bronzovém stupínku a Tereza Švihálková dojela na 7. místě.

V kategorii žáků již podruhé zvítězil závodník ČEZ Cyklo Teamu Tábor Jakub Ťoupalík. Michal Šimák dojel na 17. místě.

Šot z Televizních novin České televize si můžete prohlédnout zde:

http://www.ceskatelevize.cz/…rosar-skala/

Další závod Toi Toi Cupu pokračuje již tuto sobotu – 13. prosince – v Milovicích. Tento závod je pro mládežnické kategorie a ženy zároveň mistrovstvím ČR v cyklokrosu.

(tz)

Přidat komentář

Klikněte zde pro vložení komentáře

Menu