Hradec Králové má speciálku značky Apache

17.11.2014
<p>Značka Apache Bicycles 14. listopadu otevřela v Hradci Králové nový značkový obchod pod hlavičkou Barta.bike.</p>

„Bylo již na čase, neboť kamenný obchod, kde bychom mohli uceleně prezentovat kompletní sortiment značek distribuovaných naši firmou, nám chyběl,“ říká Lukáš Bárta, marketingový manažer firmy BP Lumen Úpice a provozovatel obchodu Barta.bike. Samotný výběr místa se ukázal jako nesnadný úkol. Chtěli jsme velký, světlý prostor v centru Hradce Králové, který by umožnil vkusnou prezentaci produktů a samozřejmě byl příjemný pro naše zákazníky. To se snad nakonec podařilo,“ dodal Lukáš Bárta.

Zákazníkovi nablízko

Naši snahou a cílem je dát zákazníkovi možnost si jednoduše vybrat v takzvané „výkladní skříni“ kol a elektrokol Apache a dalších značek dovážených firmou BP Lumen a moci si v klidu vše prohlédnout a vyzkoušet. Přitom mu chceme nabídnout to, co potřebuje: poradenství a servis. Do jisté míry také vytvořit komunitní prostředí, které k cyklistice patří. Zákazník je v podstatě obchodní partner, který nám také sděluje své potřeby. My se mu snažíme naslouchat a zohlednit jeho přání při dalším vývoji produktů. Tato přímá vazba nám doposud chyběla, neboť jsme především pouze výrobci a velkoobchodní dodavatelé.

Největší nabídka pro BMX

Firma BP Lumen se zároveň zaměřuje na distribuci několika značek kol a komponentů pro BMX a provozuje internetový obchod www.bmxstore.eu. Jeho kamennou základnou nyní bude právě hradecký obchod Barta.bike. Navíc Hradec Králové a okolí je pro BMX jezdce vyhlášenou oblastí díky velkému množství BMX parků.

Hned na rozjezd připravil obchod akci pro zákazníky v podobě 20% slevy na veškeré zboží (trvá do konce listopadu).

více na www.bartabike.cz

(tz)

Přidat komentář

Klikněte zde pro vložení komentáře

Menu