SHOCart vydal řadu nových městských cyklomap

26.6.2014
<p>Nové přepracované vydání cyklistické Prahy a zbrusu nové cyklomapy Ostravy a Bratislavy míří na pulty knihkupectví.</p>

Praha cyklistická jako první vlaštovka mezi průjezdními cyklomapami měst se objevila na pultech již v roce 2009. Mapa vznikala v kooperaci se sdružením Prahou na kole a koncept tranzitní cyklomapy, vybudované za pomoci místních cyklistů, se stal SHOCartu inspirací i pro další produkty této řady. Čtyři roky úspěšného prodeje prověřily značnou poptávku po městské cyklomapě, a tak letos SHOCart vydává obnovené a doplněné vydání. Místo původní oboustranné mapy města vydavatelství zvolilo variantu, kde jednu stranu tvoří průjezdní cyklomapa města v měřítku 1:18 000 a na druhé je cykloturistická mapa jeho širokého okolí. Produkt tak získává na univerzálnějším využití, a to nejen pro rychlé a bezpečné přesuny na kole přes město, ale také pro výlety do blízké krajiny.

Stejně jsou řešeny i další cyklomapy v řadě – Brno, Plzeň, nejnověji Ostrava a Bratislava. Tvoří tak ucelenou řadu, jež napomáhá bezpečnější mobilitě obyvatel měst, kteří se kromě městské hromadné přepravy a vlastního auta nebojí vyrazit do práce na kole.

Přidat komentář

Klikněte zde pro vložení komentáře

Menu