Přijďte si zajezdit na kole s Evou Samkovou

12.5.2014
<p>O víkendu 17.–18. 5. 2014 se Freestyle Park Modřany v Praze promění v cyklo městečko, kde s celou rodinou můžete zhlédnout novinky předních cyklistických značek, otestovat kola na připravených tratích či se naučit správné údržbě. Bike Festival vám nabídne i vyjížďku na kole s olympijskou vítězkou Evou Samkovou. Vstupné je pro všechny zdarma.</p>

Na nejpopulárnější pražské cyklostezce, ve Freestyle Parku Modřany, se bude 17.–18. 5. 2014 konat Bike Festival, který bude zajímavou přehlídkou cyklistiky, aktuálních novinek a vychytávek. Na ploše přesahující 5000 m2 nebude chybět ani testování více než 100 jízdních kol nejrůznějších typů. V sobotu odpoledne se můžete těšit také na autogramiádu a dámskou vyjížďku s olympijskou vítězkou Evou Samkovou, která začíná na kole rehabilitovat po zlomenině kotníku.

Atraktivní celodenní program je připraven pro celou rodinu. Každý bude mít možnost testovat kola na značených terénních a silničních trasách nebo se zúčastnit tematických workshopů jako např. školy nášlapných pedálů, první pomoci nebo údržby a péče o kolo. Nebude chybět ani dětské cyklo hřiště s možností zapůjčení dětských kol a odrážedel. Navíc si návštěvníci budou moci zdarma nechat seřídit vlastní kolo v servisním stanovišti.

Akce se uskuteční v areálu Freestyle Park Modřany (www.freestylepark.cz) na nejfrekventovanější pražské cyklostezce A2 vedoucí z centra města na Zbraslav. Areál je snadno a bezpečně dostupný na kole, což je i doporučený způsob dopravy na Bike Festival. Návštěvníci budou mít k dispozici úschovnu, kde bude možné nechat kolo a v klidu si tak projít celé cyklo městečko.

Více o Bike Festivalu naleznete na stránkách www.bikefestival.cz.

Přidat komentář

Klikněte zde pro vložení komentáře

Menu