Otestujte lehokola, skládačky, tandemy na Azub Tour 2014

14.5.2014
<p>Letos již potřetí vyjíždí společnost AZUB Bike do regionů představit u cyklostezek všem milovníkům jízdy na dvou kolech novinky nejen ze světa alternativní cyklistky. Během květnových a červnových víkendů se zastaví na pěti místech naší republiky a přiveze s sebou výběr toho nejlepšího pro letošní sezonu, která právě začala.</p>

Nejen prohlédnout, ale i na vlastní kůži vyzkoušet jízdu na lehokole, lehotříkolce, tandemu, skládacím kole Tern nebo elektrokole bude možné vždy po oba dva víkendové dny. Chybět nebude ani novinka v portfoliu AZUB Bike – vzpřímené tandemy a tříkolky Tandemservis nebo aktuální modely dětských vozíků Burley. Veškeré testování bude probíhat samozřejmě pod dohledem těch nejpovolanějších, tedy odborníků z AZUBU. „AZUB Tour nás baví, a proto letos již potřetí vyrážíme za cyklisty do jejich oblíbených výletišť a destinací. Letos jsme připravili jednu změnu – na severní Moravě nás tentokrát naleznete u přehrady Olešná, která slibuje více klidu na testování,“ říká Honza Galla, marketingový manažer AZUB Bike.

Zastávky AZUB Tour 2014:

• AZUB TOUR Frýdek Místek, 17.‒18. května

U přehrady Olešná během akce Frýdek-Místek na kole

• AZUB Tour Praha, 24.‒25. května

Restaurace Loděnice, Troja, Vodácká 8, www.restauracelodenice.cz

• AZUB Tour Plzeň, 31. 5.‒1. 6.

Bolevecké rybníky během akce „Na hrady“

• AZUB Tour Pardubice, 14.‒15. června

Lanové centrum – www.lanovecentrum-pardubice.cz

• AZUB Tour České Budějovice – připravuje se

Stánek AZUB Bike můžete navštívit na výše uvedených místech vždy v sobotu od 10:00 do 18:00 a v neděli od 10:00 do 16:00. Pokud byste si rádi prohlédli a vyzkoušeli nějaký konkrétní model kola či jiný konkrétní produkt, napište předem svůj požadavek na e-mail honza@azub.cz.

Pro více informací navštivte: www.azub.cz/?…

Přidat komentář

Klikněte zde pro vložení komentáře

Menu