Nové nástupní místo na Singltreky slavnostně otevře tuto sobotu

6.5.2014
<p>Malebné městečko Lázně Libverda, asi nejkrásnější místo v tomto regionu u toho bylo od začátku a od začátku u toho byla také značka Merida. Ano, řeč je o Singltreku pod Smrkem. Zasvěcení vědí jak a proč se vše nakonec zamotalo, jak je ale vidět, čas začíná staré křivdy sám narovnávat, v Lázních Libverda bude tuto sobotu slavnostně otevřeno nové nástupní místo. Přijeďte v sobotu na slavnostní otevření, zamilujte si Libverdu.</p>

Příznivci terénní cyklistiky a Singltreku pod Smrkem mají možnost navštívit a využít služeb nového nástupního místa na stezky. V Lázních Libverda, v blízkosti jedné z nejatraktiv­nějších částí stezek, se otevírá nové Bikecentrum Libverda. To v průběhu sezony nabídne široké veřejnosti k testování 25 špičkových celoodpružených kol značky MERIDA. Milovníci stezek zde najdou i kvalitní dílnu se servisním zázemím a prodejnu cyklistických doplňků a oblečení. „Myslím, že krom dostatku parkovacích míst bajkeři uvítají i myčku kol, sociální zázemí a příjemné posezení s občerstvením. Věříme, že se Lázně Libverda stanou vyhledávaným místem pro vícedenní aktivní dovolenou, kde se návštěvníci budou cítit spokojeně a rádi se k nám budou vracet,“ říká starosta Lázní Libverda Jan Pospíšil.

Nové nástupní místo vyrostlo na začátku lázeňského městečka ve směru od Hejnic, v těsné blízkosti začátku stezek na Hejnickém hřebeni. Je třetím zázemím, ze kterého se budou moci cyklisté vydat na stezky Singltreku pod Smrkem. Součástí Bikecentra Libverda je i služebna horské služby, která zajišťuje nejen oblast stezek Singltreku pod Smrkem, ale i celé severní úbočí Jizerských hor. Libverda však nabízí ještě víc. „Místní lázně poskytují celou řadu léčebných i relaxačních procedur, které návštěvníci, hosté i bajkeři uvítají, návštěva wellness je příjemným zakončením sportovního dne,“ je přesvědčený starosta obce.

Příznivci terénní cyklistiky mají ojedinělou možnost vyzkoušet si služby nového Bikecentra Libverda zdarma. Stačí, když navštíví slavnostní otevření, které proběhne v sobotu 10. května od 10 hodin. Bikecentrum Libverda, krom půjčení kol a základního servisu zdarma, láká i na doprovodný program, bajkovou školku pro děti a nabídku občerstvení.

Přidat komentář

Klikněte zde pro vložení komentáře

Menu