Splní sen amatérské cyklistce?

29.4.2014
<p>Nikdy nebyla vášnivým sportovcem, nikdy nejela žádný cyklistický závod, nikdy ji nenapadlo, že nějaký pojede. Nyní Janu Vopatovou čeká životní změna. Odborná porota ji vybrala do projektu společnosti Intersport ČR s.r.o. „Probuď v sobě bikera!“, který bude zakončen závodem horských kol Genesis Bike Prague.</p>

Jana byla vybrána ze třinácti přihlášených účastníků konkurzu jako ta nejnamotivovanější. „Líbí se mi, že je komunikativní, veselá a chce na sobě pracovat,“ má jasno marketingová manažerka Intersport ČR s.r.o. Marie Hrubá. Podobně hovoří o vybrané soutěžící i další porotce. „Umí si udělat srandu sama ze sebe, je velmi otevřená. Z mého pohledu je pro nás tou pravou adeptkou,“ přiznává Zdenko Murgaš, sportovní poradce INTERSPORTU a Janin nový trenér, který ji provede celou přípravou. Ta vyvrcholí 14. června závodem horských kol Genesis Bike Prague. Do té doby Jana stihne čtyři oficiální tréninky, které vždy zúčastní zajímavá osobnost ze světa cyklistiky. „Máme potvrzenou účast olympijské reprezentantky Terezy Huříkové nebo nejlepšího českého handicapovaného cyklisty Jana Tománka,“ pochvaluje si Murgaš, který u žádného z tréninků nebude chybět a občas s Janou vyrazí i na neplánovanou vyjížďku. „Dostane ode mě podrobné tréninkové plány, takže ji budu mít stále na očích. Z první jízdy mám dobrý pocit, myslím, že se Jana na závod připravit zvládne,“ přiznává.

A co na to samotná Jana? „Mám velkou radost. Celá má rodina objíždí závody na kolech, manžel je vášnivý cyklista a přidaly se k němu i naše děti. Ráda bych s nimi udržela tempo. Nebude to legrace, ale mám ráda výzvy a umím zamakat,“ těší se Jana. První trénink, na kterém Janě INTERSPORT věnuje horské kolo a cyklistickou výbavu v hodnotě 15 tisíc Kč, se uskuteční na konci dubna. Jak si Jana vede, můžete sledovat na profilu https://www.facebook.com/INTERSPORT.CZ a na kanále YouTube Intersport CZ.

Přidat komentář

Klikněte zde pro vložení komentáře

Menu