Test Fest: Specialized spustil rezervaci

15.4.2014
<p>Tak jako již každý rok Specialized bude svá kola na letošních Velo Test Festech, z nichž první se koná již tuto sobotu ve Slaném, zapůjčovat na základě předcházející rezervace. Zapůjčování je plně v režii každé z firem, proto se hlaste výhradně prostřednictvím níže zveřejněného odkazu. Rezervovat si kolo může samozřejmě pouze ten, kdo je již předem řádně přhlášen.</p>

Zdravíme účastníky Velo Test Festu.

Na první z letošních Velo Test Festů, tuto sobotu 19.4. ve Slaném, vám vezeme flotilu stovky kol Specialized.

S ohledem na každoroční značný zájem o zápůjčky kol Specialized, opět nabízíme všem registrovaným účastníkům možnost rezervovat si konkrétní model v požadované velikosti přímo na určitý čas. Jen tak můžeme garantovat, že se na předem vytipovaném kole opravdu svezete. Ještě doma si tak můžete v klidu naplánovat svůj testovací program.

Využijte náš vylepšený rezervační systém… http://www.specialized.com/…t-news/18214?…

Pozor, rezervační tabulka se týká Velo Test Festu ZÁPAD 19.4.! Podklady pro VTF Východ obdržíte samostatně.

Rezervační systém může fungovat ve prospěch všech zúčastněných samozřejmě jen za předpokladu, že budete dodržovat několik základních zásad. Především pak dochvilnost při převzetí a vrácení kola!

  1. Maximální doba jedné zápůjčky je stanovena na 40 minut.
  2. Jeden účastník má nárok na maximálně tři zápůjčky denně.
  3. Při zpoždění vrácení kola o více než deset minut účastník ztrácí nárok na další zápůjčky.

Při souběhu více poptávek na stejné kolo a čas, upřednostníme dříve doručenou poptávku. Ostatním bude přidělen náhradní čas. Vyhrazujeme si právo měnit a/nebo rušit rezervace zápůjček bez udání důvodů.

Uzávěrka přijímání poptávek je stanovena na čtvrtek 17.4.2014 18:00 hod.

Přehled platných rezervací kol Specialized, společně s formulářem smlouvy, obdržíte emailem nejpozději jeden den před datem konání akce.

Pokud možno, své údaje si vyplňte do smlouvy o výpůjčce ještě doma, v klidu a pohodlí.

Podmínkou čerpání zápůjčky je, že se účastník na místě prokáže dvěma platnými osobními doklady opatřenými fotografií a současně se prokáže platnou registrací k akci a uzavře s SEE smlouvu o zápůjčce.

K registraci a podpisu smlouvy se dostavte nejpozději půl hodiny před časem první zápůjčky, ne však dříve, než hodinu před vaší první zápůjčkou dne. Takto nám – a především sami sobě – velmi pomůžete zkrátit dobu čekání na nutné formality. Předem děkuji za pochopení.

Nebojte se přivézt na Velo Test Fest i dětičky. I pro ně máme pořádné stroje 🙂

Test the Best.

Zdeněk Pól Marketing Manager Specialized Europe B.V. Czech Republic

Přidat komentář

Klikněte zde pro vložení komentáře

Menu