Z amatéra profi bikerem za sedm týdnů

3.4.2014
<p>Společnost Intersport v duchu svého hesla Sport To The People přišla s výzvou pro nesportovce a sportovce amatéry. Jednomu vybranému umožní, aby v půlce června stanul na startu závodu Genesis Bike Prague. O proměnu amatéra na bikeového závodníka se postará odborný tým Intersportu.</p>

Každý, kdo má chuť zkusit něco nového, nepředstavitelného a dokázat sobě i svému okolí, že se nebojí výzev, má nyní příležitost přihlásit se do projektu Probuď v sobě bikera. INTERSPORT hledá takové adepty, kteří doposud příliš nesportovali a nikdy se nezúčastnili žádného cyklistického závodu. Právě to totiž bude hlavní výzvou. Vybraný šťastlivec pojede v sobotu 14. června 2014 závod Genesis Bike Prague.

„Jsme rádi, že můžeme tímto způsobem přiblížit sport lidem, kteří k němu do této chvíle nebyli vedeni nebo k němu neměli příležitost. Umožníme jim zažít něco nového,“ říká Vít Podešva, jednatel společnosti INTERSPORT ČR. Zájemci mohou až do poloviny dubna posílat své motivační dopisy na adresu biker@Intersport.cz. Pět finalistů bude pozváno na konkurz, ve kterém musí přesvědčit porotu o své motivaci a vůli stát se během několika málo týdnů opravdovým bikerem. Pomůže mu v tom expertní tým plný odborníků.

Budoucí závodník se může těšit na tréninkový plán ušitý na míru a také na kompletní sportovní vybavení včetně špičkového kola Genesis, které mu po závodě zůstane.

„Naše privátní značka Genesis patří k těm nejlepším na trhu a naše expertiza a servis k našim nejvyužívanějším službám,“ potvrzuje Vít Podešva. Sedmitýdenní přípravu, resp. přerod amatéra v bikera může veřejnost sledovat na FB profilu Intersport ČR a v den závodu, 14. června 2014, jsou všichni vítáni na startu závodu v Galerii Nové Butovice. Více informací na:

www.intersport.cz

www.bike-prague.cz

FB/Intersport Česká republika

(tz)

Přidat komentář

Klikněte zde pro vložení komentáře

Menu