Registrace na Genesis Bike Prague 2014

21.2.2014
<p>Na sobotu 14. června je nachystán třetí ročník závodu Genesis Bike Prague, registrace však byla spuštěna právě teď. Kdo si pospíší, získá zajímavý bonus. Více už pořadatelé závodu.</p>

“I v letošním roce pro vás máme oblíbený dárek od značky Craft. Funkční trička Genesis Bike Prague. Tentokrát ze špičkové řady Craft Cool v hodnotě 790 Kč. Nejrychlejších 400 z vás je získá i se startovným za 700 Kč. Nebo dokonce jen za 600 Kč, pokud se přihlásíte minimálně dva najednou.

Pokud se přihlásíte se svými kamarády alespoň ve dvou, ušetříte každý stovku. Naopak, když se nestihnete přihlásit mezi prvními 800 závodníky, budete si muset připlatit. A pozor, aby nás nebylo na trase příliš, bude letos k dispozici na startu jen 1900 míst! I proto je rada jasná, registrujte se včas, získejte parádní triko a zajistěte si nejlevnější startovné.

Pokud ve vás dřímá týmový duch, probuďte ho s námi v oblíbeném Tandemu pro dvojice nebo Slow Motion, bez omezení počtu členů týmu. Pravidla obou soutěží najdete na našem webu.

Kromě dospělých závodů si přijdou na své také nejmenší bikeři při dětských závodech. Po celý den bude zajištěno hlídání dětí, o zábavu na konci závodu se postará bohatá tombola a pestrý doprovodný program.

Startovat se bude jako již tradičně od Galerie Nové Butovice. Největší novinkou letošního ročníku bude zcela nová úvodní část trati, která bude dostatečně široká, aby po startu nevznikaly nepříjemné tlačenice. Občerstvovaček bude i letos pět na dlouhé a tři na krátké trati.

Další info najdete na www.bike-prague.cz, kde se lze rovnou přihlásit.”

Ceny startovného na 3. Genesis Bike Prague:

• Startovné pro prvních 400 přihlášených s funkčním tričkem Craft 700 Kč (600 Kč pro dva a více přihlášených)

• Startovné pro prvních 800 přihlášených 400 Kč (300 Kč pro dva a více přihlášených)

• Startovné pro dalších 700 přihlášených 500 Kč (400 Kč pro dva a více přihlášených)

Přidat komentář

Klikněte zde pro vložení komentáře

Menu