Biková reprezentace v plné přípravě

27.1.2014
<p>Většina českých bikových reprezentantů se během ledna připravovala nebo stále ještě připravuje na Mallorce. Bikeři tak navazují na úspěšný prosincový tréninkový camp.</p>

V těchto dnech můžeme na Mallorce vidět trénovat například olympijského vítěze Jaroslava Kulhavého, Jana Škarnitzla, Jirku Nováka, Terezu Huříkovou, Ondřeje Cinka, Jana Nesvadbu, Kryštofa Bogára, Kristiána Hynka či celý tým České spořitelny Specialized s Pavlem Boudným a Matoušem Ulmanem. Se skupinou našich nejlepších cyklistů pilně trénují i nadějní junioři, Barbora Průdková a Jan Rajchart.

V plné přípravě jsou na Mallorce i další vynikající čeští cyklisté, například Martin Bína a Zdeněk Štybar, kteří se zde připravují na blížící se závody a k vidění jsou i další světová cyklistická esa: Sven Nys, Kevin Pauwels.

Denní tréninkové dávky našich reprezentantů trvají přibližně 5–6 hodin a pro zajímavost uvádíme, že olympijský vítěz Jaroslav Kulhavý všechny silniční tréninky absolvuje v sedle svého horského celoodpruženého kola Specialized Epic.

(tz)

Přidat komentář

Klikněte zde pro vložení komentáře

Menu