Orica G.E. jede v Craftu

8.1.2014
<p>Přední australský cyklistický tým ORICA GreenEDGE představuje novou kolekci oblečení. Ta vznikla ve spolupráci s předním světovým výrobcem funkčního cyklistického oblečení CRAFT a zahrnuje jak mužský, tak i ženský cyklistický tým.</p>

Tým má k dispozici veškeré vybavení s cílem ovládnout profesionální peloton, od nejaerodynamič­tějšího TT oblečení k nejlehčímu dresu pro Tour de France, tak i super funkční top s ochranou proti větru pro vítězství na Tour of Flanders.

Kolekce oblečení je postavena na špičkové kvalitě vláken, lehké gramáži, dokonalém odvodu vlhkosti, aerodynamice a v neposlední řadě komfortu.

„Jsme skutečně potěšeni novou kolekcí a těšíme se na její použití již tento týden, kdy startujeme třetí sezónu WorldTour na Santos Tour Down Under“, říká generální ředitel týmu ORICA GreenEDGE Shayne Bannan. „Jsme nadšeni, že začínáme novou sezónu ve zcela novém designu.“

„Spolupráce s CRAFTEM je skvělá“, dodává Bannan. Využili jsme zkušeností ve vývoji nejmodernějšího technického oblečení. Tento typ partnerství je rozhodující pro tým na této úrovni“.

CRAFT je současně dodavatelem volnočasového oblečení celého týmu a bude oblékat jak závodníky, tak i podpůrný tým v průběhu celé sezóny za všech povětrnostních podmínek.

CRAFT – OFICIÁLNÍ DODAVATEL ZÁVODNÍHO i VOLNOČASOVÉHO OBLEČENÍ

Oblečení týmu ORICA GreenEDGE bylo navrženo oficiálním dodavatelem CRAFT. Zajišťuje závodnímu týmu veškeré požadavky na závodní a tréninkové oblečení, funkční prádlo, doplňky a dále oblečení pro volný čas.

Partnerství CRAFT a ORICA GreenEdge odstartovalo 1.1. 2014 na období tří let.

Ku příležitosti představení nové kolekce týmu ORICA GreenEDGE vzniklo následující video http://www.youtube.com/watch?…

Přidat komentář

Klikněte zde pro vložení komentáře

Menu