Vyhlašování českého Krále cyklistiky 2013

11.11.2013
<p>Zatím to sice vůbec nikdo neví, tím méně pak i závodníci, jichž by se to mohlo týkat, ale vyhlašování Krále cyklistiky 2013 prý bude! Tvrdí to webové stránky Českého svazu cyklistiky. Konat by se mělo 26. listopadu snad v Břevnovském klášteře. Snad bude lepší než oslava 130. výročí české cyklistiky na jaře na veletrhu For Bikes. Pokud se chcete zúčastnit, můžete si za 900,– Kč objednat vstupenku, „pokud ještě nebudou vyprodány“, jak říká web ČSC.</p>

Celé znění textu z www.ceskysvazcyklistiky.cz:

Král cyklistiky roku 2013 bude vyhlášen v úterý 26. listopadu u příležitosti galaprogramu v rámci oslav výročí 130 let české cyklistiky v Břevnovském klášteře (Markétská 28/1, Praha 6 – Břevnov). Program slavnostní akce začne v 15:00.

Nejdříve budou oceněni významné osobnosti české cyklistiky z minulých let, poté budou vyhlášeni Králové v jednotlivých disciplínách a na závěr bude dekorován nový Král cyklistiky roku 2013. O tom, kdo získá korunu Krále cyklistiky 2013 hlasují všichni předsedové krajů, předsedové jednotlivých disciplín, reprezentační trenéři, členové revizní a disciplinární komise, prezídium ČSC a vybraní novináři.

V rámci oslav 130 let české cyklistiky se již na českém území konala řada akcí včetně silničního mistrovství Evropy na Moravě a nedávného evropského šampionátu v Mladé Boleslavi v cyklokrosu. V blízké době vyjde i encyklopedie mapující právě 130 let cyklisty v Česku a Československu.

Kromě pozvaných si může objednat vstupenky i veřejnost. Cena jedné vstupenky je, stejně jako v loňském roce, 900 korun. Vstupenky je možné objednávat v sekretariátu ČSC (jen do vyprodání) a platí i na závěrečný slavnostní raut.

Přidat komentář

Klikněte zde pro vložení komentáře

Menu