Sportovní odpoledne v Přešticích bude patřit hlavně dětem

26.9.2013
<p>Giant Liga 2013 – Odveta – poslední závod cyklistické kriterijní série bude startovat již tuto sobotu 28. září v centru města Přeštic. Navíc právě v Přešticích pak proběhne dekorování nejlepších jezdců seriálu.</p>

Přímo na Masarykově náměstí v centru města se roztočí kola již od 13:00 hod, kdy sportovní odpoledne odstartuje trénink na uzavřeném závodním okruhu. Od 13:30 hod začíná McDonald’s dětská TOUR 2013. A právě děti ve věkových kategoriích 6 – 12 let se mohou těšit na závod, a za své výkony pak i na ceny.

Po závodě dětí a mládeže, budou mít možnost porvat se s technickým okruhem od 14:30 hod příchozí sportovci. Sportovci bez licence si tak mohou vyzkoušet s kamarády závodní okruh.

GIANT LIGA a Dětská McDonald’s Tour 2013 zavítá do Přeštic již potřetí v řadě. Dvakrát zde vyhrál bývalý juniorský mistr světa z cyklokrosu Zdeněk Mlynář (Bikezone.cz). V letošním roce opět potvrdil start a můžeme se těšit na kvalitní souboj o vítězství. Vedle Mlynáře bude totiž startovat i vítěz série Tomáš Okrouhlický (AC Sparta Praha). Vynikající časovkář, který nemá problém s technickým okruhem.

Do Přeštic přijede i vítěz kategorie masters Karel Kopr (Slavia Praha), který s převahou vyhrál NaCesty.cz CUP. Nesmíme zapomenout ani na nejaktivnějšího jezdce seriálu GIANT LIGA 2013 Radka Bečku (CK Kolokrám-Svijany). Ten se představí v nepřehlédnutelném puntíkovaném dresu KISS proton prestige.

V závodě se bude chtít ukázat i bývalý reprezentant do 23 let a přeštický rodák Tomáš Bauer (Bohemia cycling team).

(tz)

Přidat komentář

Klikněte zde pro vložení komentáře

Menu