Giant reklama ukradena

10.9.2013
<p>Zájem o značku GIANT o uplynulém víkendu překonal netušenou hranici možného</p>

To, že se v Česku kradou kola různých značek jako na běžícím páse, už nikoho nepřekvapí. Teď se ale zdá, že značka Giant vystoupila z řady a v zájmu fanoušků předstihla ostatní. Kromě Giantů samotných se totiž začaly krást i reklamy na Giant!

Během víkendu 7.-8. září byly z rampy před prodejnou Progress Cycle v Hostivici odcizeny tři nástěnné reklamy Giant o rozměru 100 × 140 cm. Zajímavé je, že ze všech reklam umístěných na rampě (dále Giro, CamelBak, Gore Bike Wear, GU Energy) zmizely právě tyto tři na Giant, z čehož se dá usuzovat, že reklamy si odmontoval a odvezl ortodoxní fanoušek této značky a nyní zdobí jeho garáž, dílnu či ložnici. Jako dovozce značky Giant si tohoto nadšenectví samozřejmě vážíme, ale náklady spojené s výrobou nových reklam už nás tolik netěší. Tímto předem upozorňujeme dotyčného, že pokud by měl zálusk i na obří neonové 3D logo Giant umístěné na střeše budovy, tak toto je již zabezpečeno pohybovými čidly a sledovacím zařízením. Na druhou stranu, uznáváme – případná krádež už by byl opravdový „majstrštyk“ hodný hlavní zpravodajské relace televize Nova.

A nakonec zpráva pro nového majitele reklam. Vše nasvědčuje tomu, že jste fanda do značky Giant a navíc marketingový a reklamní expert. Zde je tedy naše nabídka: Jsme ochotni s vámi reklamy vybarterovat zpět, jako protiplnění vám nabízíme týdenní propagační kampaň na vaši osobu na našem webu a facebookovém profilu. V případě zájmu nás kontaktujte na info@progresscycle.cz.

  • TZ

Přidat komentář

Klikněte zde pro vložení komentáře

Menu