Enduro Race Špičák

2.9.2013
<p>Po úspěšných závodech Enduro Race Kouty či Enduro Race Zadov, které se jely v rámci Specialized Enduro Serie 2013, bychom Vás nyní pozvali na třetí závod Specialized Enduro Serie 2013 – Enduro Race Špičák, který se jede v neděli 8.9., a který se kvapem blíží!</p>

A co závodníky na Špičáku čeká? Jan Kasík ze Ski & Bike Špičák resortu poodhaluje, co si jeho realizační tým na závodníky přichystal: “Při plánování a vymýšlení třetího závodu Specialized Enduro serie jsme měli jeden cíl a to vymyslet zábavný závod. Využijeme zázemí bikeparku a dvěma RZ se do něj i podíváme. Zbylé tři RZ zavedou závodníky na ty nejhezčí lesní pěšiny nebo chcete-li singltraily v okolí. Každý měřený úsek bude celkově jiný než ostatní, transfery mezi nimi se nebudou opakovat. Během závodu se vystřídají všechny druhy povrchů, největší část bude po lesních cestách, od bikeparku si vypůjčíme nějaký ten ryzí DH úsek či dřevěnou lávku a potrápí nás i kluzká šotolina.

Délka měřených úseků bude v součtu téměř 10km. Věříme, že se nám povedlo vymyslet vyvážený závod, kde svedou rovnocenný boj jak XC, tak i DH specialisté.”

Trať závodu bude vyznačena v sobotu 7.9. cca od 12 hod. (z pochopitelných důvodu to nelze zajistit dříve) a případní zájemci si ji budou moci prohlídnout a třeba i vyzkoušet… Nicméně enduro závod se pojedeme tak, jak to v enduru má být – tzn. „na oči“ 🙂

Závod je otevřený pro všechny zájemce – závodníky, sedlající celoodpružené stroje i stroje s pevnou stavbou a odpruženými vidlicemi. Účastníci mají jedinečnou možnost poprat se se svými jezdeckými schopnostmi a s pestrou tratí, setkat se v závodě se zvučnými jmény….

Organizátorům jde i na tomto závodě především o návrat ke kořenům mountainbikingu, k původní myšlence MTB, kterou je kombinace volnosti, adrenalinu, zábavy, přátelství se sportem zasazeným do krásné přírody.

Pokud máte ve svém okolí někoho, kdo by chtěl startovat ve Vašich barvách jako VIP závodník, neváhejte jej přihlásit na e-mail: dkadlec@kolopro.cz, a nenechte mu ujít skvělý sportovní zážitek! Start závodu je v neděli 8.9. 10:00 hodin.

Pro všechny závodníky máme i pro tento třetí enduro závod atraktivní nabídku – možnost vyzkoušet nabídku MTB kola značky Specialized. Generální partner – značka Specialized připravila možnost vyzkoušet si do závodu vybrané modely. Jak na to se zájemci dozví zde: http://www.enduroserie.cz/…ialized!.htm

Podrobnosti o závodě budeme přinášet na www.enduroserie.cz

(tz)

Přidat komentář

Klikněte zde pro vložení komentáře

Menu