Giant Křivoklátské okruhy – 4. vyjížďka z pohledu paralympika Michala Starka

26.7.2013
<p>Je zřejmé, že cyklistické vyjížďky po Křivoklátských okruzích si už nacházejí své pevné místo v kalendáři mnohých cyklistů.</p>

Včera se nás na vyjížďku, která je spíše „regulérním tréninkem“, vydalo čtrnáct. Na první pohled bylo jasné, že tito jezdci nepatří mezi sváteční! Tentokrát jsme museli kličkovat před deštěm a podle provazů rychle měnit trasu, ale nakonec jsme nezmokli.

Křivoklátsko plné kopců prověří výkonnost každého, ale na trochu pomalejší se vždy počká, respektive se pro ně ti rychlejší vrátí. Najeli jsme 80 km, nastoupali 776 m a výsledná průměrná rychlost 31 km/hod pak mluvila za vše… A to se prvních 11 km do Červeného Újezda jelo volně a probíralo vše možné. Po cestě jsme udělali i krátkou zastávku na doplnění pití.

Já osobně jsem nesmírně rád, že mám možnost rychlejšího a především společného tréninku v už pravidelném termínu!

Na další vyjížďku si vás všechny dovoluji pozvat už v následujícím týdnu. Přijeďte vy všichni, kdo máte chuť ke společné projížďce, 31. července v 17 hodin k prodejně Progress Cycle – Hostivice – Palouky. Vyjíždíme v 17.15. A nebojte se ani vy, kdo se chcete projet trochu volněji – v Červeném Újezdě nebo později vytvoříme dvě skupiny, aby si to užil každý z vás. Na startu vás i tentokrát čeká elektrolytický nápoj a gel od kalifornské společnosti GU.

Novinka – v pondělí uveřejníme na www.krivoklatskeokruhy.cz mapu vyjížďky. Takže kdo by na 17.15 nestíhal do Hostivic a má již na kole navigaci, může se k nám kdykoliv po cestě připojit. Když vyjde počasí, tak plánujeme trasu 7, kde vás čekají populární stoupaní za Zbečnem tzv. „Pětikopce“.

Michal Stark

Přidat komentář

Klikněte zde pro vložení komentáře

Menu