Přihlášky na Superior Bike Adventure 2013 dnes online

30.5.2013
<p>Dnes v 20:00 bude spuštěn přihláškový systém originálního bikového závodu Superior Bike Adventure. Tradičně již po pár hodinách zbývá v celkové kapacitě startovního pole v počtu 500 dvojic již jen několik posledních míst…</p>

Zájemci o start v tomto závodě by tedy neměli dlouho váhat. O něco větší rezerva je pak ve vloženém závodě BA Challenge, který je určen těm nejnáročnějším příznivcům BA – závodníci se nebudou po první etapě vracet zpět do centrálního kempu, ale budou nocovat v určeném místě někde na trase závodu, ve stanu, který si společně s dalším povinným vybavením povezou s sebou.

Superior Bike Adventure je dvoudenní cyklistický závod dvojic podle turistické mapy. Na různých místech Česka se letos koná už třináctým rokem a ke svému třináctému výročí si nadělil exkluzivní lokalitu: pohoří Kralického Sněžníku a Jeseníků s centrem na Dolní Moravě. Trasy závodníky zavedou rovněž do terénů na polské straně horského masivu. Třináctý ročník Superior Bike Adventure se uskuteční o víkendu 20. – 21. 7. 2013.

Více informací na www.bike-adventure.cz

Přidat komentář

Klikněte zde pro vložení komentáře

Menu