Testování v Radotíně

15.5.2013
<p>Jízdní kola procházejí neustálým vývojem a jízda na nich je stále snazší a pohodlnější. Ovšem důsledkem snahy co nejvíce přizpůsobit bicykly potřebám různě laděných uživatelů je existence mnoha kategorií jízdních kol, z nichž nemusí být jednoduché vybrat si to pravé. Proto se stále větší oblibě těší testování jako způsob výběru kola. A vy si ho můžete tento víkend v Radotíně dopřát také!</p>

„Bezplatná testování pořádají většinou na jaře některé specializované cyklo prodejny. Každý si zde může vyzkoušet i více modelů jízdních kol různých kategorií,“ říká Lukáš Princ ze Ski a Bike Centra Radotín, „Testování považuji za jediný způsob, jak najít typ kola, který bude klientovi skutečně nejvíce vyhovovat a přinese mu největší požitek z jízdy.“

Nejde přitom zdaleka jen o to, zda si vybrat kolo horské, trekingové, nebo silniční. Složitější je například vybrat si v rámci celoodpružených horských kol, kterých je hned několik kategorií.

Testování rovněž může dát odpověď pokud klient váhá mezi dvěma rámovými velikostmi, mezi hliníkovým a karbonovým provedením téhož kola, nebo mezi modelem se 26“ nebo 29“ ráfky.

„Klient samozřejmě obvykle ví, jaké asi kolo chtít, a zkušený prodejce mu může poskytnout radu a doporučení, ale nic nenahradí osobní zkušenost,“ vysvětluje Princ, „Proto Ski a Bike Centrum Radotín pořádá každé jaro hned dva testovací víkendy a dokonce nabízí možnost zdarma otestovat vybrané modely kol i během celé sezony. Nejbližší testovací víkend se koná již 17.-19.5. 2013.“

K dispozici bude několik desítek kol od značek Trek, Cannondale a Specialized. Účastníci mohou využít také pohodové společné vyjížďky s závodním teamem, kde budou závodní jezdci připravení pomoci radou týkající se techniky jízdy nebo výběru vhodného vybavení.

Více informací na http://eshop.kola-radotin.cz/…aci-vikendy/.

Ski a Bike Centrum Radotín je specializovaná prodejna pro lyžování a cyklistiku, založená v roce 1988. Nabízí prémiové značky sportovního vybavení a oblečení. Ski a Bike Centrum Radotín rovněž provozuje špičkový lyžařský a cyklistický servis a cyklistické test centrum. Více informací naleznete na stránkách www.skiservis.cz.

Pro další informace prosím kontaktujte Martin Verner na telefonním čísle 739 66 26 83, nebo na e-mailu martin.verner@skiservis.cz.

Přidat komentář

Klikněte zde pro vložení komentáře

Menu