Praha bude mít svůj MTB pohár

10.2.2013
<p>Nejenom početná skupina pražských cyklistů se může těšit na dlouhodobou soutěž horských kol, pořádanou na území našeho hlavního města. Celkem šest závodů v období od dubna do prosince bude tvořit novou soutěž v kalendáři závodů horských kol.</p>

Akce s názvem Pražský MTB pohár 2013 bude určena pro všechny kategorie bikerů, věkové i výkonnostní, včetně kategorie handicapovaných cyklistů. Součástí podniku bude i řada dalších doprovodných cyklistických akcí, například závody v singlespeedu, BMX, 4X, sprint Eliminator, závody těch nejmenších bikerů, včetně kategorie odrážedel a pojede se i historicky první mistrovství ČR novinářů.

Pořadateli seriálu jsou SK HCP Nutrend Specialized a Sport Club CALABRONE Zličín. Pražský pohár MTB 2013 budou tvořit následující závody:

neděle 21. 4. Zličín ( MTB + singlespeed)

sobota 1. 6. Řepy (MTB + singlespeed, BMX, MČR novinářů, sprint Eliminator)

neděle 9. 6. Stodůlky (MTB + 4X)

neděle 29. 9. Zličín (MTB + singlespeed)

neděle 27. 10. Zličín (MTB + singlespeed)

neděle 15. 12. Řepy (MTB + singelspeed, Velké finále)

Závody v Řepích budou součástí významných cyklistických podniků, které se v Praze chystají – Českého poháru MTB a Pražského cyklokrosu, který se letos uskuteční jako MČR mládežnických kategorií, a také jako závod Českého poháru TOI TOI Cup pro kategorii Elite.

Vítězové celého seriálu se mohou těšit na originální poháry vyrobené speciálně pro tuto akci a jejich jména budou vyryta do podstavce velkého putovního poháru, který má být základním kamenem nové pražské cyklistické tradice horských kol.

(tz)

Přidat komentář

Klikněte zde pro vložení komentáře

Menu