V-Press hlásí velké nárůsty předplatitelů

3.1.2013
<p>Cyklistické magazíny vydavatelství V-Press zaznamenávají ke stejnému datu oproti loňskému roky nárůsty až 30%. Tím datem je samozřejmě konec kalendářního roku. Když vezmeme v potaz, že harmonogram, kdy časopisy vycházejí i kdy bylo předplatné prezentováno, jsou z roku na rok plus minus jeden den totožné, jde o obrovský úspěch.</p>

VELO Počet předplatitelů měsíčníku Velo je k poslednímu dni roku 2012 o 20% vyšší než tomu bylo loni a činí 2420 čtenářů (loni 2008). Avšak celková čísla celoročních předplatitelů Vela se pohybovala kolem 3500 lidí (předplatitelé se hlásí i v lednu a v dalších měsících), bude-li tedy rostoucí trend pokračovat, může Velo na jaře zaznamenat rekordních 4000 předplatitelů, což se může pozitivně projevit i na celkovém nákladu, který byl v roce 2012 14500 výtisků. Velo je prodáváno jak v hromadné distribuční síti, tak v cyklistických prodejnách a jeho předplatitelská skupina činí jen část prodeje. Každý nárůst je v této době pozitivním signálem rovným zázraku.

53X11 Neuvěřitelný nárůst o 30% zaznamenává předplatné silničářského časopisu 53×11. A pak, že se mediální trh mění… Pokud tomu tak je, tak jednoznačně ve prospěch tištěných časopisů od V-Pressu.

CYKLOTURISTIKA Cykloturistika zásadně měnila na letošní rok harmonogram, a tak je i pouhých 5% růstu předplatitelů potěšující. Cykloturistika je prodávána v nákladu přes 13 000 výtisků, avšak dle Media Projektu, nezávislého průzkumu čtenosti českých médií Unie vydavatelů je její čtenost až 90 000 čtenářů každého čísla a patří k top třem nejčtenějším sportovním měsíčníkům v České republice.

Přidat komentář

Klikněte zde pro vložení komentáře

Menu