Startovné na GBPrague

13.12.2012
<p>Přihlášky na druhý ročník Genesis Bike Prague 2013, který se pojede 22. června 2013 v Praze byly spuštěny. Registrace právě odstartovaly a kdo si pospíší, ten ušetří. Úplně nejlevnější startovné totiž je jen pro prvních 250 starujících! A dobrý tip k Vánocům: startovné do závodu příbuzným nebo kámošům pod stromek !</p>

Informace z www.bike-prague.cz:

“Kdo dřív přijde, ten sice na Genesis Bike Prague 2013 dřív nepojede, ale zato ušetří. Rozhodli jsme se odměnit ty, kteří se hlásí na závody zavčasu, a tak se prvních 250 přihlášených může s tratí na 60 nebo 35 kilometrů poprat za tři stovky. Navíc: při registraci dvou a více závodníků najednou je cena ještě o stovku nižší! Další pětistovka bikerů za startovné zaplatí 350 korun (při registraci dvou a více zvýhodněná cena 250 Kč). Další tisícovka z vás pojede za čtyři stovky (zvýhodněná cena 300 Kč při registrace dvou a více závodníků). Přihlášení na místě přijde na rovných 500 Kč.

I tentokrát můžeš získat slušivé funkční tričko Craft s designem Genesis Bike Prague 2013. Za 299 Kč si jej můžeš objednat na webových stránkách Vavrys.cz nebo přímo vyzkoušet v jejich značkovém obchodě v Lidické ulici v Praze. Další možností je samozřejmě vyzvednutí přímo při výdeji startovních čísel. Více informací o tričkách zde.

Pro rok 2013 pro tebe a všechny bikery chystáme spoustu zajímavých novinek. Zaregistruj se na závod a nic ti neuteče.”

Přidat komentář

Klikněte zde pro vložení komentáře

Menu